Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Readymade Green Fence van Hedge to Go zorgt voor gezonde leefomgeving

dinsdag 10 juli 2018

Een gezonde leefomgeving voor iedereen. Met kant en klare groene afscheidingen wil Hedge to Go daar aan bijdragen.

Zowel in de stad als daarbuiten, met veel of weinig ruimte: iedereen wil een gezonde leefomgeving. Een haag van Hedge to Go biedt dit op de kleinste oppervlakten. Geluid en zomerse warmte worden geabsorbeerd terwijl de haag de lucht zuivert door fijnstof op te vangen.

Klant en klaar
De kant en klaar haag bestaat uit klimop van het type Hedera hibernica en zorgt direct voor privacy. De 1.80 meter hoge heg wordt geleverd met een volledig begroeid draadframe wat vanaf het moment van plaatsen de inkijk wegneemt. De hagen dragen bovendien bij aan het ecosysteem in de tuin. In de houten ombouw kan de haag prima op balkon of patio geplaatst worden. De ombouw is ook beschikbaar in een verrijdbare variant waarmee deze uitstekend geschikt is als mobiele verdeler.

Toepassing voor horeca en events
Tijdens de Nationale Demodag Hoveniers zal Hedge to Go de aankleding verzorgen. Het evenement heeft een doorlopend programma van 09:00 tot 17:00 uur. Deelname is gratis na inschrijving op www.demodaghoveniers.nl.

Nationale Demodag Hoveniers is een initiatief van graszaadbedrijf Limagrain Advanta en meststoffenleverancier DCM en wordt mede mogelijk gemaakt door Stierman de Leeuw, Stihl, Kuypers Graszoden, Vredo, Lankhaar, Etesia, Herco, Van den Borne, Josta, Fertilab, Rajo, Wolterinck, Biocontrole, Groenbeurs Haaren, Donar Groen, Simpul, Hedge to Go, Makita en Auga.door Linde Kruese

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM