Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Etesia demonstreert maaimachine tijdens Nationale Demodag Hoveniers

vrijdag 13 juli 2018

Verticuteren word steeds belangrijker in het gazonbeheer, mede omdat er niet meer tegen onkruid in gazons gespoten mag worden. Door de wortels van onkruid regelmatig te snijden, verdwijnen deze. Daarom is verticuteren erg belangrijk voor een onkruidvrij gazon.

Tijdens de Nationale Demodag Hoveniers zal de Etesia H124DX gazonmaaimachine gedemonstreerd worden door Etesia. Deze gazonmaaimachine heeft een maaibreedte van 124 centimeter en hooglosinrichting met voorop in de hef een verticuteermachine met 120 centimeter werkbreedte.

Door deze combinatie kan in één werkgang geverticuteerd worden en het materiaal wordt direct opgeruimd door het op een aanhanger of in een container te doen.

Benieuwd geworden?
De Etesia H124DX is te zien tijdens de Nationale Demodag Hoveniers. Het evenement heeft een doorlopend programma van 09:00 tot 17:00 uur. Deelname is gratis na inschrijving op www.demodaghoveniers.nl.

Nationale Demodag Hoveniers is een initiatief van graszaadbedrijf Limagrain Advanta en meststoffenleverancier DCM en wordt mede mogelijk gemaakt door Stierman de Leeuw, Stihl, Kuypers Graszoden, Vredo, Lankhaar, Etesia, Herco, Van den Borne, Josta, Fertilab, Rajo, Wolterinck, Biocontrole, Groenbeurs Haaren, Donar Groen, Simpul, Hedge to Go, Makita en Auga.door Linde Kruese

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM