Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Kuijpers Machine Techniek neemt elektrische onkruidborstelmachine mee

dinsdag 13 juni 2017

De Green Weed Brush
Kuijpers Machine Techniek werkt momenteel aan een nieuwe onkruidborstelmachine: de Green Weed Brush. Het bedrijf zal dit prototype meenemen naar de GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emission in Den Dungen.

De machine kenmerkt zich door de elektrische borstelaandrijving, die wordt gevoed door 2x12 volt accu's. Het onkruid wordt met één machine verwijderd, waarna het losse materiaal opgeveegd kan worden door een veegborstel te monteren. De onkruidborstel is volledig vonkenvrij, waardoor beschadiging aan bestrating beperkt blijft. Het borsteltoerental is volledig regelbaar vanaf nul toeren per minuut. De aandrijfmotor heeft in elk toerengebied een hoog koppel, waardoor de borstel op elke soort bestrating uit de weg kan.

Kuijpers Machine Techniek is momenteel nog volop aan het testen met de machine, en kan nog geen gegevens vrijgeven over de actieradius, capaciteit van de accu's, het vermogen van de motor en de prijs. Het prototype zal nog verder doorontwikkeld worden, en er is op aanvraag vrijblijvend een eerste kennismaking met de machine mogelijk. De Green Weed Brush is naar verwachting vanaf deze zomer leverbaar.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES