Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Gemeente Rotterdam eerste ontvanger certicifaat Stabilizer CO2 Neutral+

maandag 12 oktober 2015

Op 8 oktober 2015 is het eerste Certificaat van het product Stabilizer CO2 Neutral+ van het bedrijf ecoDynamic door Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel aan de gemeente Rotterdam uitgereikt. Het product Stabilizer CO2 Neutral+ is een unieke innovatie op de gebonden verhardingsproduct Stabilizer. Aan de Stabilizer is een CO2 bindingsmiddel en een activator toegevoegd die het product volgens het onderzoek van Advies & Ingenieursbureau Tauw CO2 Neutral+ heeft gemaakt.

Wat betekent CO2 Neutral+?
Het complete productieproces van Stabilizer inclusief de verwerking op een locatie in Nederland is CO2 neutraal. Het product heeft zelfs nog CO2 bindingsmogelijkheid over! Vandaar de plus (+). De toegevoegde activator laat dit proces in een versneld tempo continue plaats vinden.

Stabilizer is een puur natuur product gemaakt van een bijzonder hard gesteente dat in een bepaalde samenstelling wordt gebonden met een volledig natuurlijke kleefstof!
Groot voordeel van Stabilizer is dat het 100% duurzaam, "ademend" en watervoerend is. Hierdoor ontstaat geen ondergrondse uitdroging en wortelopdruk. Dit is een groot voordeel ten opzichte van gesloten- en elementverhardingen. Door de genoemde eigenschappen wordt de Stabilizer steeds meer toegepast op wandelpaden, begraafplaatsen, pleinen en parkeervakken.

Stabilizer CO2 Neutral+ is in twee Nederlandse steensoorten verkrijgbaar, namelijk vervaardigd op basis van IJsselgrind of met Maasgrind.

Stabilizer is KOMO gecertificeerd en heeft NL Greenlabel A status. Om de duurzaamheid extra te onderstrepen is vandaag ook ons Garantiecertificaat geïntroduceerd. Dit certificaat geeft gedurende 15 jaar de zekerheid dat wij uw product tegen vooraf vastgestelde tarieven terugkopen! Dit om te onderstrepen dat wij zoveel vertrouwen hebben in het door ons geleverde product, dat wij dit weer kunnen opwaarderen tot de volgende levenscyclus!

Meer informatie over Stabilizer: www.eco-dynamic.euREACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES