Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Inspiratie- en demodagen Norbert FM-120 100% electrische mini-shovel

vrijdag 1 april 2016

Graag nodigen we u hierbij uit om bij de inspiratie- en demodagen voor de Norbert FM-120 aanwezig te zijn! De Norbert FM-120 is een 100% elektrische mini-Shovel

Na maanden ontwikkeling en afbouw zijn we eindelijk tot een concreet eindproduct gekomen. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert Frisian Motors op 8 en 9 April een Demo dag in Bakkeveen

Op Groen Techniek Holland was al een eerste impressie te zien van de 100% elektrische mini-shovel Norbert FM-120. Inmiddels is de machine productierijp en worden de eerste 14 machines opgebouwd in de assemblage fabriek in Bakkeveen.

Dat de 100% elektrische mini-shovel Norbert FM-120 van Frisian Motors zeer milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk is, moge duidelijk zijn als je alle details op een rijtje zet:

De Norbert elektrisch-Hydraulisch, er zijn standaard al 12 werktuigen beschikbaar, er is geen uitstoot van kwalijke gassen, er is minder onderhoud, hij heeft 24 PK aan continu vermogen en zelfs een piek vermogen van 40 PK. Je tankt hem vol voor nog geen 3 euro en er zijn ook subsidiemogelijkheden voor bedrijven, door gebruik te maken van biologisch afbreekbare olie in het hydrauliek systeem wat een gunstige Mia-vamill regeling kent. De werktijd van de machine varieert tussen de 3 en 6 uren.

Echter is dit sterk afhankelijk van welke werktuigen je gebruikt. Later dit jaar komt er ook een versie met Lithium techniek die een langere actieradius zal geven en tussendoor kan snel-laden op krachtstroom.

De shovel heeft een volledig digitaal besturingssysteem die met een 7 inch touchscreen bediend kan worden. Men kan zelf alle waardes aflezen en eventueel bijstellen zoals verbruik, accustand, gebruikte ampères, draaiuren, etc.

Frisian Motors nodigt u uit om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn. We organiseren deze dag voor een ieder die interesse heeft in de Norbert maar ook eventueel de andere producten van Frisian Motors. Op deze dag is er voldoende gelegenheid om de mini-shovel van dichtbij te inspecteren maar ook zeker om even mee proef te draaien.

Wij verwelkomen u graag op : 8 april tussen 14.00 en 17.00 of 9 april tussen 10.00 en 13.00 uur!

Download hier de folder van de Norbert FM-120.
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES