Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Tweede Knikmops voor Begraafplaats Crooswijk

donderdag 11 augustus 2016

Firma Van der Pols uit Zuidland heeft een tweede Knikmops geleverd aan Begraafplaats Crooswijk.

De nieuwe Knikmops KM130 is voorzien van een hydraulisch snelwisselsysteem.

'In deze tijd is de Knikmops een onmisbare machine voor bestratings- en hoveniersbedrijven,' aldus Matthijs van Eck van firma Van der Pols. 'De machine is niet alleen licht en compact, maar ook snel en krachtig voor zijn gewichtsklasse en is bijzonder eenvoudig te bedienen. Deze kleine kniklader is zeer multifunctioneel en multi-inzetbaar, dankzij het zeer ruime assortiment aan hulpstukken.'

De Knikmops is verkrijgbaar in zes standaard uitvoeringen: waarvan momenteel de Knikmops 100 en Knikmops 130 de basismodellen zijn. De modellen zijn ook verkrijgbaar met een verhoogde giek (voorzijde) en telescoopgiek om tot een groter bereik te komen.

Van Eck: 'De Knikmops is inzetbaar bij de stratenmakers- en hoveniersbedrijven, maar kan ook zeer goede diensten bewijzen in de wegen- en woningbouw, in de industrie, en zelfs in de land- en tuinbouw. Stalhouderijen, fokkerijen en maneges zijn in toenemende mate geïnteresseerd in de mogelijkheden van deze minishovel, die voorzien van bijvoorbeeld rubber schuif of mestriek of mestriek met klauw uitstekend uit de voeten kan in de beperkte ruimte.

door Santi Raats


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES