Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Frisian presenteert Leffer-transporter FM-90 met 4x4-aandrijving

vrijdag 15 september 2017

Frisian Motors meldt dat na een lange ontwikkelingsperiode de Leffert FM-90 met vierwielaandrijving klaar is. In feite gaat het om een variant op model FM-50, die een tweewielaandrijving heeft.

Er is een flinke tijd gewerkt om tot het eindproduct te komen, zo laat het bedrijf weten. 'Uiteindelijk is gebleken dat het de beste optie is om gebruik te maken van twee elektromotoren. Eén zoals in de FM-50 is de vinden, met een vertraagde bak aan de achterzijde. En aan de voorzijde een kleiner broertje van ditzelfde type motor. Motoren die zichzelf in de afgelopen jaren hebben bewezen als sterk en betrouwbaar.' In het nieuwe model kan op het dashboard worden gekozen voor 2WD of 4WD. Daarnaast is een hoge en lage gearing beschikbaar.

Vanaf nu is het mogelijk om contact op te nemen met Frisian Motors voor het aanvragen van een demo. Halverwege oktober begint het bedrijf met een landelijke demo-tour. De eerste, reeds bestelde voertuigen worden eind 2017 uitgeleverd. Daarna wordt gestart met het opbouwen van nieuwe voertuigen, om deze begin 2018 uit te leveren.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES