Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

John Deere vernieuwt XUV- en HPX-serie Gator-transporters

dinsdag 24 oktober 2017

Verniewd model Gater XUV 835M
John Deere introduceert twee nieuwe transporters: benzine-model Gator XUV 835M en diesel-model Gator XUV 865M. Daarnaast hebben HPX 815E, XUV 560E en XUV 590M Gators nieuwe modelnummers en verschillende updates gekregen. Hieronder een korte introductie.

De nieuwe modellen XUV 835M- en XUV 865M hebben een kleine draaicirkel en een optimale gewichtsverdeling voor goede terreinprestaties. De Gators kunnen worden uitgerust met een breed scala van meer dan 90 aanbouwdelen, van een sneeuwschuif tot lier. Ze beschikken daarnaast over een grotere brandstoftank (42 liter), zodat langer gewerkt kan worden zonder tussendoor te tanken.

De nieuwste XUV-modellen beschikken over meer beenruimte en een kantelbaar stuur voor het verminderen van vermoeidheid van de bestuurder tijdens lange werkdagen. Ze hebben een laadcapaciteit van 454 kg en het trekvermogen is verhoogd naar 907 kg. De overdrukcabine bevat geluidsisolatie en geluiddempende onderdelen, waardoor het de stilste cabine is in de Gator-serie. Het XUV-model beschikt tevens over bescherming tegen weersinvloeden en heeft een efficiënt verwarmingssysteem, waaronder een ontdooiingsinrichting voor de voorruit.

HPX 815E
Het ontwerp van de nieuwe HPX 815E komt overeen met model XUV 855M. De vernieuwde laadbak heeft een capaciteit van 454 kg. De zijkanten en laadklep beschikken over een met één hand te bedienen pick-up-vergrendeling, waarmee ze eenvoudig kunnen worden verwijderd. Door de composietbouw is de laadbak deukbestendig en roestvrij. Overige aanpassingen aan dit model omvatten een nieuwe digitaal dashboard, krachtige led-koplampen en een nieuw ontworpen voorbumper voor verbeterd gebruiksgemak op uitdagend terrein.

XUV 560E & XUV 590M
De nieuwe modellen XUV 560E (zonder stuurbekrachtiging) en XUV 590M (met stuurbekrachtiging) beschikken standaard over led-koplampen en een instrumentengroep voor eenvoudige bediening. Het nieuwe ontwerp omvat lichtmetalen wielen. Volgens de fabrikant volgt de vering hiermee beter de contouren van de grond, wat weer leidt tot meer grip.

De nieuwe Gator XUV 835M- en XUV 865M-transporters van zijn vanaf begin 2018 verkrijgbaar bij dealer. De HPX 815E, XUV 560E en XUV 590M zijn verkrijgbaar vanaf deze herfst.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES