Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Reform Metrac H9X klaar voor Nederland

dinsdag 7 november 2017

De vernieuwde Metrac H7X- en H9X-bermmaaiers staan klaar om Nederland te veroveren. Wim van Breda heeft het eerste exemplaar binnen en denkt met deze vernieuwde bermmaaiers een extra troef te hebben voor het maaien van bermen in 2018.

Wim van Breda verwacht grote belangstelling voor met name de Metrac H9X. Dankzij de vernieuwde cabine en het verbeterde instrumentenpaneel is deze bermmaaier nog logischer en aangenamer te bedienen. Ook heeft Metrac de oscillatie aangepakt, waardoor de maaier nog stabieler beweegt over ruw terrein. Door de onafhankelijke assen kan de maaier zijn werk doen terwijl hij in een hoek van 15 graden staat. De nieuwe en krachtige viercilinder-turbodieselmotor biedt 91 pk. Het toerental kan gereduceerd worden tot 2300 omwentelingen per minuut bij optimale prestatiekracht. De motor voldoet aan de strengste emissienormen. Nieuwe hydrostatische eenheden leveren 15% meer trekkracht, wat een positieve invloed heeft op de rij-karakteristieken. Samen met een temperatuurgestuurd circuit zorgt de nieuwe en vergrote hydrostatische koeler ervoor dat de hydrostatische componenten altijd optimaal gekoeld zijn. De koeler wordt dus niet vies en reinigt zichzelf automatisch.

De Reform Metrac H9X zal op de open dagen van Wim van Breda te bezichtigen zijn. Die open dagen zijn op 8 en 9 december en worden gehouden ter ere van het 60-jarig bestaan van het bedrijf uit Geldermalsen. Wanneer u de Reform Metrac eens nader wilt bekijken of erachter wilt komen hoe een onderneming met succes haar 60ste verjaardag weet te bereiken, dan kunt u op 8 en 9 december een bezoekje brengen aan de Oudenhof 14 in Geldermalsen.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES