Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Wolterinck ontvangt vier nieuwe certificaten

maandag 8 januari 2018

Wolterinck heeft de afgelopen maand 4 nieuwe certificaten mogen ontvangen. Naast de verlenging van het ISO 9001 en 14001 certificaat hebben zij ook hun belangrijkste doelen voor 2017 kunnen bereiken: het behalen van de hoogste trede op de MVO- en CO2-prestatieladder.

Hiermee toont Wolterinck aan dat zij aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteits- en milieumanagement voldoet en dat daarnaast CO2-reductie een belangrijk speerpunt is. Wolterinck creëert toegevoegde waarde voor al zijn stakeholders, opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders en leveranciers, maar het klantbelang staat hierbij centraal. Wolterinck levert alleen producten en diensten die aansluiten op de behoeften van de opdrachtgever en aansluiten op zijn missie en visie.

Samenwerken

Samenwerken is daarbij belangrijk. De ambitie van Wolterinck is ook om buiten onze organisatie een duurzame bedrijfsvoering te stimuleren met onze stakeholders. In ons dagelijks werk leven we ons in, kijken we altijd naar mogelijkheden om te vernieuwen en te verbeteren en willen we zo min mogelijk milieubelastend handelen en maken we dit vervolgens waar. Dat zijn de kernwaarden die richting geven in ons werk. Daarmee laten we zien dat we anders zijn dan de concurrent met een focus op het maatschappelijk en duurzame klantbelang enerzijds en betrokkenheid met alle interne belanghebbenden anderzijds.

MVO-prestatieladder

MVO-prestatieladder niveau 4 is een belangrijke erkenning voor de maatschappelijke initiatieven die Wolterinck al jaren onderneemt. Het MVO-prestatieladder Managementsysteem (certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) voorziet in de behoefte om vanuit maatschappelijke betrokkenheid de duurzame ontwikkeling concreet, objectief en aantoonbaar te kunnen maken.

CO2-prestatieladder

De CO2-prestatieladder is een instrument dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO2. Voor Wolterinck zijn energiebesparing, efficiënt gebruik van materialen en duurzame energie belangrijke speerpunten binnen de bedrijfsvoering en in de keten. De ladder bestaat uit 5 niveaus. Niveau 1 t/m 3 richt zich met name op de uitstoot van CO2 binnen de eigen organisatie. Niveau 4 en 5 richten zich op de uitstoot in de keten van leveranciers en opdrachtgevers, waarvan de organisatie een schakel is.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES