Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Nieuwe HEN WPF 100 cm dit voorjaar officieel beschikbaar

dinsdag 6 februari 2018

Vorig jaar schreef de redactie al dat een smallere variant van de HEN WPF 200 in ontwikkeling was. De Hen WPF machines zijn geschikt voor onderhoud aan half verharde wegen, alles in één werkgang. Green technology Jansen liet ons weten dat de nieuwe machine naar verwachting in mei leverbaar is. AH Vrij heeft afgelopen najaar de machine al op proef gehad.

Hen WPF 100/200
Over het grotere broertje de Hen WPF 200 heeft de redactie al eerder een artikel geschreven. Echter is voor vele fiets/golf- en andere natuurpaden de 200cm te breed. Daarom komt GTJ met Hen WPF 100.

Gebruik
De machine is uitstekend geschikt voor het mechanisch renoveren van o.a. fiets- en wandelpaden met een toplaag van korrelmix of andere toplagen. De werkdiepte is secuur in te regelen zodat er geen vermenging is met de onderlaag. Deze unieke machine vermengd de toplaag, vlakt gaten uit, wordt in profiel afgelegd en verdicht met hydraulisch aangedreven trilplaat, in een werkgang. De speciale constructie van de rotor zorgt ervoor dat de fractie niet wordt verkleind.


door Willemijn van Iersel


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES