Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Van Dyck Marcel levert rupsmaaier Vandy in België en Luxemburg

woensdag 7 maart 2018

X-Rot (boven) en X-Cut
Van Dyck Marcel Belgium heeft nieuwe op afstand bedienbare rupsmaaiers in het assortiment opgenomen: de X-Rot en X-Cut van Vandy. De modellen komen vooralsnog alleen in België en Luxemburg op de markt.

X-Rot en X-Cut zijn inzetbaar op hellingen tot een hoek van 45 graden en geschikt voor taluds, bermen, boomgaarden, met struikgewas overgroeid terrein en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Verder kunnen de modellen onder meer voor- en achteruit rijden, zijn ze voorzien van automatische rupsbandspanning en hebben ze een laag zwaartepunt. De maaiers hebben een elektrisch, onderhoudsvrij transmissiesysteem.

X-Rot
Model X-Rot is verkgijgbaar met Honda GXV390-motor (13 pk) en een maaibreedte van 70 centimeter of Kawasaki FS481V-motor (18 pk) en een maaibreedte van 80 centimeter. Het maaisysteem van de X-Rot bestaat uit een zwaar maaimes voorzien van twee slingermessen, gecombineerd met een gekruist mulching-mes.

X-Cut
Het model X-Cut is beschikbaar met Briggs&Stratton 2100-motor (15 pk) en een maaibreedte van 70 centimeter. De X-Cut heeft als maaisysteem een rotor met Y-klepels.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES