Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Interieurbeplanting bij Alliander Bellevue in Arnhem

dinsdag 13 juni 2017

Voor de totale renovatie van het bestaande hoofdkantoor Bellevue van Alliander in Arnhem is Donkergroen gevraagd om het binnengroen voor onze rekening te nemen.

Belangrijk bij de renovatie was circulariteit en duurzaamheid (BREAAM methode). Dat betekent het zoveel mogelijk hergebruiken van reeds aanwezige materialen en het duurzaam toepassen van nieuwe materialen. De grootste wens was om de herkenbaarheid van de verschillende verdiepingen en afdelingen met groen te versterken.

Er zijn 3 verschillende werkruimten in het pand aanwezig: het atelier, de kantoren en de bibliotheek. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke ontmoetingsplekken, zoals de restaurants, café's en het atrium centraal in het gebouw. Donkergroen Ontwerp&Advies in Tiel heeft diverse ontwerpen gemaakt in samenwerking met de interieurarchitect COARE uit Amsterdam. In december heeft Interieurbeplanting Tiel met een heel team hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen voor de ingebruikname van het pand op 3 januari door alle 1.300 medewerkers van Alliander. Op 9 maart 2017 was de feestelijke opening van het vernieuwde Bellevue, hierbij was ook de architect van het gebouw aanwezig, Thomas Rau, die gespecialiseerd is in het circulair ontwerpen en renoveren van gebouwen.


Naam opdrachtgever: Alliander NV
Contactpersoon opdrachtgever: Linda van der Horst
Contactgegevens opdrachtgever: linda.vander.horst@alliander.com,linda.vanderhorst@yask.nl


Naam architect: Thomas Rau/ Coare
Contactpersoon architect: Thomas Rau/ Peter Hoens
Contactgegevens architect: info@rau.eu/ peter@coare.nl

Naam aannemer: Donkergroen B.V.
Contactpersoon aannemer: Marcel Janssen
Contactgegevens aannemer: marcel.janssen@donkergroen.nl
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES