Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

PROJECT: beleeftuin voor zorginstelling te Dordrecht

zondag 16 juli 2017

Verheij Integrale groenzorg heeft de afgelopen periode werkzaamheden uitgevoerd bij Het Dijckhuis in Dordrecht. Dit is een zorginstelling voor mensen met het syndroom van Korsakov.

Verheij legde een beleeftuin aan volgens een ontwerp van Mozaiek Tuin- en Landschapsontwerps. De inrichting werd afgestemd op de wensen en behoeften van de cliƫnten. In de tuin zijn onder andere een jeu-de-boulesbaan en moestuinbakken aangebracht. Daarnaast worden met beplanting de zintuigen gestimuleerd en is er een overdekte schuur waarin cliƫnten zelf met gereedschap aan het werk kunnen.

Bij dit project kreeg het bedrijf ondersteuning van een topstudent van de opleiding Landscaping uit Estland, die meewerkte in het kader van een internationale stage. Eerder won deze student zilver tijdens het worldskills Landscaping. 'Het was voor ons een ontzettend gave ervaring om deze jongen te coachen en hem een kans te geven om internationale hovenierservaring op te doen. Bij een ander aanlegproject werkte een al even getalenteerde landgenoot van hem mee', zo laat Verheij weten.

door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES