Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Kwaliteitsimpuls voor park De Meridiaan Almere

dinsdag 27 maart 2018

De Meridiaan is het grootste groenpark in Almere Buiten. De kernwaarden van dit gebied zijn groen, water, rust en ruimte. Je kunt er fietsen, wandelen, spelen en picknicken. Het park had echter te kampen met achterstallig onderhoud en was te sober en eenvoudig ingericht.

Kwaliteitsimpuls

In opdracht van de gemeente Almere realiseert Jos Scholman een kwaliteitsimpuls voor park de Meridiaan in Almere Buiten. De werkzaamheden verlopen voorspoedig en de herinrichting wordt steeds meer zichtbaar. Schatting is dat eind 2019 alle werkzaamheden zijn afgerond. De Meridiaan wordt ingedeeld in vier sferen. Namelijk: polder, centrum, tuin en boslandschap.

Status
Het kappen en uitdunnen van diverse bomen is grotendeels uitgevoerd, waarna de takken worden versnipperd en de stobben verwijderd en gevuld. Ook de dam naar het eiland in het park is gereed; op dit eiland zijn diverse wandelpaden aangebracht en wordt er momenteel actief het dode hout uit bomen verwijderd, zodat de veiligheid van de wandelaars kan worden gewaarborgd.

App voor burgers
Jos Scholman, heeft voor burgers een speciale app ontwikkeld om ze op de hoogte te houden. Daarnaast is in de app ook informatie beschikbaar en kan men vragen stellen.door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES