Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Abonneren


Stad+Groen houdt zich bezig met die onderwerpen die in bestaande vakbladen relatief onbelicht blijven. Denk hierbij aan onkruidbestrijding, landschapsarchitectuur, maaien, succesvol aanbesteden, beleid, burgerparticipatie, klein Infra. Kortom alle onderwerpen die tot de dagelijkse werkzaamheden behoren van de gemeentelijke groenbeheerders, landschapsarchitecten, groene aannemers, beleidsambtenaren en adviseurs.

Stad+Groen wordt in controlled circulation verspreid naar minimaal 5500 adressen. De doelgroep bestaat uit gemeentelijke groenbeheerders,waterschappen, groene aannemers, beheerders van bedrijfsterreinen, landschapsarchitecten en woningbouwverenigingen. Kortom, iedereen dus die professioneel bezig is met beheer, ontwerp, realisatie en techniek in de groene stad.

Ook werkzaam in het groen?
Een abonnement op Stad+Groen kost € 0,- per jaar wanneer u werkzaam bent in de groene sector. Hiervoor ontvangt u 8 keer per jaar een uitgave van Stad+Groen en wekelijks de e-mail nieuwsbrief.

Na het invullen, heeft u recht op gratis abonnement op het vakblad, mits u voldoet aan het profiel. Dit is op te vragen bij de uitgever.

Niet werkzaam in het groen?
Een abonnement op Stad+Groen kost dan slechts € 99,- per jaar. Hiervoor ontvangt u 8 keer per jaar een uitgave en wekelijks de e-mail nieuwsbrief.


Bedrijf/organisatie:
Contactpersoon:
Geslacht:
man
vrouw
Geboortedatum:
Verzendadres straat:
Postcode / Plaats:
Mobiel
Telefoon:
E-mail:
Referentie:
Factuuradres bedrijfsnaam
Contactpersoon:
Straat
Postcode / Plaats:
E-mail:
BTW nummer:
Ik wil:
Een abonnement voor 2018 voor € 99,-
Overigen Ik wil betalen via:
Factuur
Automatische Incasso
IBAN Bank- of Gironummer:
Akkoord Alg. voorw:
ja

VACATURES
GREENFORUM