Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Projectleider gezocht bij Snoek Puur GroenStandplaats: Grou

Wat verwachten wij?
Wij zoeken een ervaren en gedreven persoonlijkheid welke zich herkent in de identiteit van Snoek Puur Groen. Kwaliteit in werk en organisatie en zeer tevreden klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Je bereidt projecten voor ten behoeve van de uitvoeringsteams. Binnen jouw takenpakket vallen zowel inkoop, vergunningen, logistiek, bemensen van eigen medewerkers, onderaannemers en materieel. Je werkt nauw samen met zowel uitvoerders als voormannen van de aanleg- en onderhoudsteams. Met je ondernemende instelling weet je de projecten vanaf inkoop tot en met oplevering te begeleiden richting een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Je houdt toezicht op en bent verantwoordelijk voor de urenregistratie van medewerkers, onderaannemers en materieel, een efficiƫnte uitvoering door de teams en proces- en budgetbewaking.

Functie eisen
o Afgeronde HBO opleiding richting Tuin en Landschapsinrichting / Projectleider Groen;
o Meerdere jaren ervaring in vergelijkbare functie;
o Vereiste competenties: ondernemend, flexibel, daadkracht, overtuigend, communicatief, kwaliteit gericht en een sterke persoonlijkheid.

Wat bieden we
Een uitdagende fulltime functie binnen een groeiende organisatie met veel ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Het salaris behorende bij deze functie wordt vastgesteld naar aanleiding van opleiding, kennis en werkervaring en aan de hand van de cao voor het Hoveniersbedrijf in Nederland. Daarnaast is er de beschikbaarheid van een auto van de zaak. Een vast contract behoort in de toekomst tot de mogelijkheid.

Heb je interesse?
Stuur dan uiterlijk 13 januari 2018 je CV met motivatie naar vacature@snoekgroep.nl
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Sije van der Meulen, P&O, (0566) 62 15 41.


VACATURES
GREENFORUM