Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Agronomist bij SGLGezocht: Agronomist

SGL is een uitzonderlijke hoofdrolspeler achter de schermen van de professionele voetbalwereld. In 2002 ontwikkelden wij een revolutionair systeem dat de groeiomstandigheden voor de grasvelden in voetbalstadions optimaliseert. De afgelopen jaren perfectioneerden we ons systeem, verbreedden we het productaanbod en breidden we onze markt uit. Inmiddels hebben we met een team van gedreven werknemers al aan ruim 250 van de grootste stadions ter wereld ons systeem verkocht, maar we willen meer. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste agronomist die het team komt versterken.

Wat doet SGL?
Wij ontwikkelen een systeem dat de groeiomstandigheden voor natuurgras op sportvelden optimaliseert; het SGL systeem. Dit bestaat uit verschillende onderdelen. We ontwikkelen high-tech assimilatieverlichting producten die grasgroei gedurende het hele jaar mogelijk maken. Daarnaast hebben wij een analyse-systeem ontwikkeld dat 24/7 alle groeiomstandigheden in en om het stadion meet en ondersteunen wij onze klanten met teelttechnisch advies. Aanvullend bieden we verschillende geavanceerde producten die voor kwaliteitsverbetering van het gras zorgen.

Wat doe jij?
Jij fungeert zowel intern als extern als adviseur. Enerzijds geef je advies aan de 'groundsmen' en facility managers op het gebied van veldbeheersmaatregelen en teeltkundige zaken, anderzijds ben je onderdeel van de afdeling R&D waarbij jouw onderzoek bijdraagt aan de verbetering en ontwikkeling van onze producten. Jouw adviezen omvatten elementen van planning en monitoring van activiteiten die de groei en het herstel van de grasmat bevorderen. Hierbij word je ondersteund door digitale systemen en modellen die lichttoetreding, de lichtvraag en de benodigde additionele belichting uitrekenen op basis van lokale condities en de weerberichten.

Wie ben jij?
Mensen die jou écht goed kennen, omschrijven je als nieuwsgierig, vooruitstrevend en betrouwbaar. Je bent analystisch sterk, zelfstandig en werkt planmatig. Daarnaast zorgen je sociale kwaliteiten ervoor dat klanten en collega's altijd blij zijn je te spreken.

Jij hebt:
• HBO en/of WO werk- en denkniveau
• HAS (Teelttechnisch / Bedrijfskundig)
• Specifieke kennis van turfgrass is een pré
• Kennis van MS Office en ERP pakketten
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur een derde taal als Frans of Duits
• Een geldig rijbewijs

Wij bieden:
• Een uitdagende internationale werkomgeving
• Innovatieve en unieke producten en projecten
• Een informele, ijverige en ambitieuze werksfeer
• Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Informatie:
Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je motivatiebrief met CV naar jobs@sglconcept.com

Wil je meer informatie?: Neem dan contact op met Gerard van 't Klooster via 079-5933801.
Informatie over SGL vind je op www.sglconcept.com


VACATURES
GREENFORUM