Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Allround Technicus Watertechniek gezochtSMITS BV te Veldhoven is specialist op het gebied van innovatieve wateroplossingen in zowel de agrarische, industriële, als de golf- en sportsector. Smits heeft een sterke positie in deze nichemarkten en is marktleider in de Benelux. Als exclusieve partner van enkele buitenlandse leveranciers van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van bewatering/beregening heeft Smits de producten en de kennis in huis om kwalitatieve totaaloplossingen te bieden. Met haar rijke historie in de regio, al sinds 1966, kenmerkt de organisatie zich door een open, pragmatische en no-nonsens cultuur, een hoge mate van kwaliteitsdenken die bij iedere medewerker aanwezig is en het persoonlijk contact met zowel de klant als leveranciers.

Vanwege onze groei zoeken we in Veldhoven een:

Allround Technicus Watertechniek

De functie
Als allround technicus watertechniek maak je elektrotechnische (deel)producten en zorg je ervoor dat deze goed werken. Je wordt ingewerkt door een zeer ervaren collega. Je werk speelt zich voornamelijk af binnen de elektrotechniek en watertechniek, maar je hebt daarnaast ook te maken met ICT (hardware), meet- en regeltechniek, besturingstechniek en werktuigbouwkunde.

Het takenpakket is concreet als volgt:

• Je ondersteunt de afdeling verkoop met een brede technische advisering
• Je begeleidt de eerste monteurs met raad en daad
• Je ontwikkelt nieuwe ideeën en vertaalt deze in bruikbare toepassingen
• Je bent hands-on en steekt dus graag de handen mee uit de mouwen
• Je lost storingen op
• Je houdt de technische ontwikkelingen bij op het gebied van het werken met water
• Je rapporteert rechtstreeks aan de directie

Het profiel van de kandidaat
Je houdt van je vak. Je hebt geen "9 tot 5 mentaliteit". Je bent klantgericht en collegiaal. Je hebt een brede technische achtergrond op de gebieden elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, evenals besturingstechniek. Je hebt als opleidingsniveau MTS E, dan wel Wtb/MIT. Je hebt al tal van cursussen gevolgd om je kennis te verbreden en je houdt die knowhow up-to-date.

Je hebt relevante werkervaring in de toegepaste techniek. Dit kan in de machinebouw zijn, dan wel in de toegepaste techniek. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van Engels en Duits is een pre. Je bent woonachtig in de regio Veldhoven/Eindhoven.

Het aanbod
Je komt te werken in een solide, ambitieus familiebedrijf met ruim 45 enthousiaste collega's. In deze informele, innovatieve en daarmee motiverende werkomgeving werk je samen aan een professionele dienst voor mooie branches en een lange termijnrelatie met de klant. Smits kent bij de functie uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Je sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik van Ras, 040-2532539. Reacties graag naar info@smitsveldhoven.nl o.v.v. "sollicitatie Allround Technicus Watertechniek".

VACATURES
GREENFORUM