Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Ervaren administratief medewerker gezochtWeedControl zoekt een ervaren, enthousiaste financieel administratief medewerk(st)er

B. van Loon Groentechniek en WeedControl zijn twee bloeiende bedrijven. We maken ons oa. hard voor gifvrij onkruidbeheer. We houden ons bezig met de ontwikkeling, productie en onderhoud van tuin- en park machines om dit werk voor onze klanten mogelijk te maken. Inmiddels hebben we klanten in heel Europa en is onze naam een bekendheid in de sector.

Voor onze financiële administratie zoeken we een nieuwe collega die naast goede financiële basiskennis, vooral de schouders er onder wil zetten en samen met ons het bedrijf verder wil ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie. Naast ondersteuning in de dagelijkse zaken rondom orders en facturen, lever je ook een belangrijke bijdrage rondom binnenkomend telefoonverkeer, de aansluiting van bankboekingen, onderhanden werk en voorraad, maand-, kwartaal-, en jaarafsluitingen, communicatie met accountant en interne controle. Daarnaast help je de directie met heldere management-overzichten. Je bent op het vakgebied een expert en kan ons helpen verder te professionaliseren.

Verder zoeken we iemand die open en enthousiast is, durft te communiceren in Engels en bij voorkeur ook Duits. Wij bieden je een leuke baan, binnen een prettige organisatie en natuurlijk marktconforme voorwaarden.

Interesse of vragen? Neem contact op met Menno Brouwer (Interim adviseur) via 0416-540718, menno@weedcontrol.nl of kom even langs voor een kop koffie!

VACATURES
GREENFORUM