Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Calculator / werkvoorbereider gezocht bij Aannemingsbedrijf Van der MeerWij zijn op zoek naar een calculator / werkvoorbereider met een MBO(+) of HBO opleiding Civiele of Cultuurtechniek voor 40 uur per week.

De calculator / werkvoorbereider speelt een belangrijke rol binnen het projectteam. De calculator / werkvoorbereider maakt kostprijscalculaties op uit RAW-bestekken maar houdt zich ook bezig met geïntegreerde contracten (UAV-GC). Je houdt hierbij nauw contact met de opdrachtgever, leveranciers en onderaannemers om te komen tot een concurrerende aanbieding. Daarnaast heb je als calculator / werkvoorbereider een actieve rol bij het schrijven van plannen van aanpak voor tenders met gunning op Beste Prijs Kwaliteit Verhouding(PKV).

Als je een project aanneemt verzorg je als werkvoorbereider zelf de inkoop, overeenkomsten met onderaannemers en projectgebonden kwaliteitsplannen. Zo ben je als calculator / werkvoorbereider een belangrijke schakel in een projectteam en blijf je betrokken bij het project. De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Je brengt jouw enthousiasme, knowhow, ervaring, inzicht en kunde in om de voorbereiding en uitvoering van de projecten zo goed mogelijk te laten verlopen. Je bent een collega die zowel in teamverband als zelfstandig de gevraagde werkzaamheden kan uitvoeren.

Functie-eisen:
• MBO+ of HBO Civiele techniek of Cultuurtechniek
• Ervaring in soortgelijke functie is een pre
• Kennis van Autocad tekenen
• Kennis van calculeren, RAW, UAV en UAV-GC
Ervaring telt uiteraard en wordt beloond.

Competenties:
• Collegiaal
• Verantwoordelijk
• Initiatiefrijk
• Communicatief
• Commercieel
• Leergierig

Wat wij bieden:
Wij bieden een uitdagende baan bij een gezond bedrijf met 50 medewerkers dat kleine en grote projecten realiseert met gedreven teams. Wij bieden een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, w.o. een auto, smartphone en tablet. Daarnaast bieden wij training & opleidingen, doorgroeimogelijkheden en een prettige werksfeer binnen een echt familiebedrijf.

Over het bedrijf:
Aannemingsbedrijf Van der Meer BV is een dynamisch, duurzaam en innovatief familiebedrijf in de Grond-, Weg-, Waterbouw en Groenvoorzieningen. Wij bedienen de regionale markt in de randstad. Door de variatie in werkzaamheden bieden wij u een afwisselende, interessante en plezierige werkomgeving. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop en wordt door een uitstekend team van medewerkers gerealiseerd.

Soort dienstverband: Voltijd


VACATURES