Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Accountmanager / adviseur gezocht bij Snoek Puur GroenStandplaats: Grou

Wat verwachten wij?
Je bent het gezicht naar buiten voor Snoek Puur Groen. Je brengt de groene circulaire ondernemersvisie met kracht over op je klanten. Opdrachtgevers ervaren jouw als een expert binnen ons vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor acquisitie, advies, relatiebeheer en verkoop. Daarnaast ben je betrokken bij innovaties en concepten alsook bij het implementeren en beheren hiervan. Je bent daarmee een bepalende factor in onze missie om als groene dienstverlener een belangrijke bijdrage te leveren richting een duurzame en bestendige groene leefomgeving in zowel de publieke als private sector. Aandacht voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Functie eisen
• Afgeronde HBO opleiding richting Tuin- en Landschapsinrichting / Sales- en Accountmanagent;
• Enkele jaren werkervaring in de branche en soortgelijke functie;
• Benodigde competenties zijn: zelfstandig, creatief, innovatief, commercieel, communicatief, daadkrachtig, oplossingsgericht, netwerker.

Wat bieden we
Een uitdagende fulltime functie binnen een groeiende organisatie met veel ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Het salaris behorende bij deze functie wordt vastgesteld naar aanleiding van opleiding, kennis en werkervaring en aan de hand van de cao voor het Hoveniersbedrijf in Nederland. Daarnaast bieden we je een auto van de zaak. Een vast contract behoort in de toekomst tot de mogelijkheid.

Heb je Interesse?
Stuur dan uiterlijk 13 januari 2018 je CV met motivatie naar vacature@snoekgroep.nl
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Sije van der Meulen, P&O, (0566) 62 15 41.


VACATURES