Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Node JS developer gezocht voor maatwerksoftware uitgeverijNWST is een vakbladuitgeverij in Nijmegen. Zie o.a. www.fieldmanager.nl. In 2017 zijn wij gestart met het ontwikkelen van een maatwerkapplicatie, die onze bestaande CRM en CMS moet gaan vervangen.

Inmiddels zijn de werkzaamheden aan de nieuwe applicatie voor ongeveer 75 % procent afgerond. Maar de ontwikkelaar is door omstandigheden niet in staat de klus af te maken. Wij zoeken daarom een software developer die de klus af kan maken. Hierbij maken we gebruik van een consultant voor extra expertise op de achtergrond.

Er is bij de ontwikkeling gebruik gemaakt van de volgende technieken:

Back end (draaiend op de server)

• Node.js (https://nodejs.org/en/)
• CouchDB (http://couchdb.apache.org/)
• Redis (https://redis.io/)
• Lucene (https://github.com/rnewson/couchdb-lucene)
• NGINX (https://www.nginx.com/)

Front end (draaiend in de browser)
• Vue.js (https://vuejs.org/)
• Nuxt (https://nuxtjs.org/)
• De gebruikte taal op zowel backend en frontend is hoofdzakelijk JavaScript (ECMAScript 6).

Import-tools
Ook zijn er voor zowel het oude CMS als de oude CRM, import-tools ontwikkeld. Deze importeren gegevens uit het bestaande CMS en CRM. De tools formatteert, corrigeert fouten, importeert afbeeldingen en zet deze om. Deze tools zijn niet afhankelijk van de gekozen techniek van de developer.

Op dit moment zijn we als organisatie bezig om nog beter op papier te krijgen hoe de laatste losse eindjes van de nieuwe CRM en CMS zouden moeten werken. Dat proces hebben we eind januari afgerond. Dan hopen we ook een developer geselecteerd te hebben die zo snel mogelijk het nieuw systeem in de lucht moet zien te krijgen. Werkzaamheden dienen zoveel mogelijk op het NWST kantoor in Nijmegen plaats te vinden.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met ceo Hein van Iersel 06- 533 63 062. Reacties stuurt u naar hein@nwst.nl

VACATURES