Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Met Empas heetwater-onkruidbestrijding duurzaam 2019 in

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
zaterdag 15 december 2018
78 sec


Empas is sinds 1999 specialist op het gebied van onkruidbestrijding met heet water. Empas staat voor 'eenvoudige machines, praktisch en altijd safe'. Deze slogan staat bij de ontwikkeling en de productie van de machines hoog in het vaandel. Gerard Baars, product- en verkoopmanager bij Empas: 'Wij zijn mensen uit de praktijk. Daarom willen we onze klanten ook praktische oplossingen bieden met onze machines.'


Een machine op elektra en gas

De machinebouwer heeft een breed scala aan heetwaterunits in het assortiment. Zo produceert Empas onder andere de elektrisch aangedreven MCB-E. Dit is een unit die op een elektrisch voertuig gebouwd wordt. 'De MCB-E is een heel duurzame unit, zeker als de klant kiest voor een gasgestookte variant (propaan). We merken dat deze machine erg populair is op het moment. Met name de combinatie van een lage emissie, wendbaarheid van de unit én de capaciteit om meters te maken spreekt de klant aan. Deze combinatie helpt de groenaannemer met zijn prestatie op de CO2-ladder', aldus Gerard.


De elektrische heetwaterunit voor de hovenier

Samen met hoveniers heeft Empas de elektrische MCE ontwikkeld. De MCE is een compacte machine, speciaal gemaakt voor het werk dat hoveniers doen. Inmiddels is de MCE de populairste machine in het assortiment van Empas. Luitzen Madhuizen van hoveniersbedrijf Madhuizen: 'Empas en de MCE komen na wat ze beloven; de machine werkt uitstekend en is inzetbaar op alle vlakken. We gebruiken hem op industrieterreinen, begraafplaatsen en in tuinen. Daarnaast is de MCE makkelijk in de bus te laden en overal op de kraan aan te koppelen. Kortom, een multi-inzetbare topmachine.'


Tools voor invasieve soorten

Afgelopen jaar heeft Empas ook het assortiment tools uitgebreid. In samenwerking met een aantal groenaannemers zijn tools ontwikkeld om Japanse duizendknoop en berenklauw in het hart te treffen met heet water. Tijdens de Groene Sector Vakbeurs zijn de tools te bekijken in stand 630.


MCE-eindejaarsactie wegens succes verlengd

Op dit moment loopt er een aantrekkelijke actie waarbij u met ruim € 700 korting een zeer complete MCE-heetwaterunit kunt aanschaffen. Daarnaast heeft u ook 10 procent korting op alle tools. Wegens het grote succes is de actie verlengd tot 31 januari 2019. Tijdens de Groene Sector Vakbeurs kunt u de machine bekijken in de stand van Empas.

Tijdens de Groene Sector Vakbeurs introduceert Empas een nieuw concept: een MCE-elektrische heetwaterunit gecombineerd met een e-bike. Kom kijken in stand 630!

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER