Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Maaimachine Raymo Electric nu met "huurbatterijen"

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Karlijn Klei, dinsdag 16 maart 2021
83 sec


Machines4green presenteert accu's op huurbasis bij aangeschafte elektrische machines. Met het accu-abonnement hoopt de leverancier klanten tegemoet te komen bij de investering van de momenteel nog relatief dure accu's.


De toekomst is elektrisch. Elektrisch aangedreven machines zijn beter voor het milieu en de verbruiks- en onderhoudskosten zijn beduidend lager dan die van vergelijkbare brandstofmachines. Het is dan ook niet vreemd dat de belangstelling voor de Raymo Full Electric radiografische maaimachine groot is. Sinds de introductie in 2019 heeft Machines4green al veel van de machines geleverd en worden ze voor diverse toepassingen ingezet.

'Bij de aanschaf van een nieuwe machine met twee accupakketten zit gauw 50% van het bedrag in de accu's'

Oplossing voor dure accu's

De noodzakelijke investering in de aanschaf van accu's is echter vaak nog een drempel. Accu's zijn duur en nog niet overal is er vertrouwen in de levensduur van accu's. 'In de investering in een complete machine met twee accupakketten praat je dan al snel over 50% van het investeringsbedrag dat in accu's gaat zitten', aldus Jan-Dirk van der Tol, eigenaar van Machines4Green. Een Raymo werktuigdrager kan op een opgeladen batterij vier tot vijf uur maaien. Door halverwege de dag eenvoudig van batterij te wisselen, kan er een volle dag volledig elektrisch gewerkt worden.


Niet kopen maar huren

Machines4green biedt klanten vanaf heden de mogelijkheid om de accu's bij aangeschafte machines voor maandelijks bedrag te huren. Door dit accu-abonnement wordt de investering beperkt. Het abonnement wordt afgesloten voor een periode van vijf jaar en kan daarna jaarlijks worden verlengd. Wordt de machine tussentijds vervangen dan kan het abonnement gewoon doorlopen. Kosteloze vervanging bij storing is in het abonnement inbegrepen. Het abonnement stopt als de Raymo wordt ingeruild tegen een ander merk radiografische maaier bij Machines4Green.


Omdat er nog niet overal vertrouwen is in de levensduur van accu's, kan huren een uitkomst zijn

Raymo Electric werktuigdrager

De Raymo is een werktuigdrager die in staat is hellingen tot 35 graden te maaien. In de basisuitvoering heeft de Raymo een maaidek met een werkbreedte van 104 centimeter. Een maaidek van 132 cm en een messenbalk behoren ook tot de mogelijkheden. De messenbalk heeft een vast ondermes en een werkbreedte van 117 cm. Raymo beschikt over het Powerswap-systeem, waarbij je een accupakket binnen één minuut kan vervangen door een tweede pakket. De accu's kunnen na werktijd weer worden opgeladen.


Voor meer informatie over het accu-abonnement voor de Raymo Electric kunt u contact opnemen met Jan-Dirk van der Tol via j.vandertol@machines4green.nl of 0514-764016. Ga voor overige informatie over de Raymo naar www.machines4green.nl.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER