Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Maak kennis met de elektrische quads van Green Bullith

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Rein Drost, maandag 29 maart 2021
179 sec


Kwaliteitsproduct gebouwd in Nederland

Onder de merknaam Green Bullith worden in Nederland quads gebouwd met de beste elektrische componenten. Deze 100 procent elektrische quads, die worden geleverd door Rein Drost Machinehandel, zijn niet slechts een alternatief voor benzinequads, maar een sprong voorwaarts wat betreft technologie.


Maak kennis met het merk Green Bullith. Green staat voor groen: de quad is 100 procent elektrisch, zonder enige vorm van uitstoot. Bullith staat voor de kracht van de quad. Het model Hunter is standaard voorzien van 4wd, bevat de beste elektrische componenten en de aandrijflijn heeft een canbus-aansturing. De quads worden in de werkplaats van Rein Drost gebouwd; daarom zijn er vele opties voor het samenstellen van de ideale quad. Met prestaties die niet onderdoen voor die van traditionele quads is de elektrische quad een echte gamechanger. De regeneratieve remmen, het lagere zwaartepunt en de koele, niet-vonkende motor bieden veiligheidsfuncties die niet haalbaar zijn op een benzinequad. Met een elektrische quad maak je het verschil: hij is fluisterstil, emissieloos en zonder concessies op het gebied van trekkracht, vermogen en rijbereik.

De toekomst binnen handbereik

De Green Bullith is een krachtig en bewezen betrouwbaar werkpaard. De Japanse basis van het chassis gecombineerd met Nederlandse elektrotechniek zorgt voor het beste van twee werelden. De accu is toonaangevend met 72 V en de 30kW-motor biedt voldoende vermogen en koppel bij elke gewenste snelheid. Het lage zwaartepunt is een belangrijk veiligheidskenmerk. Doordat de batterijen in het frame geplaatst zijn, blijft de quad stabiel, zelfs op de meest oneffen oppervlakken. Dankzij de hoogwaardige componenten, uitgebreide testen en het gecontroleerde productieproces kunt u op de quads vertrouwen. Minder bewegende delen betekent minder onderhoud dan bij een conventionele quad. De machine heeft ongekende trekkracht, kan regeneratief remmen om kracht te besparen en kan stil en emissieloos werken.


Voordelen van een elektrische quad

Fluisterstil
Deze quad maakt vrijwel geen motorgeluid. Dit is een enorme verbetering voor zowel de bestuurder als de omgeving. Of u nu in de natuur werkt, op een boerderij of in een drukke omgeving, met een stille elektrische quad wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Geen uitstoot
Deze quads heeft geen uitstoot van CO2 en andere emissies. Fossiele brandstoffen zijn verleden tijd. Het is een enorm voordeel om te werken met deze duurzame en groene quad, zonder schade toe te brengen aan de omgeving en de bestuurder.

Betrouwbaar
De quad is streng getest. Het is een betrouwbaar werktuig dat minder onderhoud vereist dan conventionele quads. Hij heeft minder bewegende delen, dus is er minder kans op fouten. En in het onwaarschijnlijke geval van een fout, komen al deze quads in aanmerking voor drie jaar garantie.

Veelzijdig
Met een zeer lage geluidsemissie en het vermogen om met bijna elk terrein om te gaan, ruw, glad, hard of zacht, is een elektrische quad ideaal voor een breed scala aan toepassingen voor boeren, natuurorganisaties, waterschappen en groenvoorzieners. Ook als werktuigdrager is een quad breed inzetbaar. Wat denkt u van een quad voor onkruidbeheersing?

Krachtpatser
Deze quads zijn ware krachtpatsers. Dankzij de sterke elektromotor is er geen versnellingsbak met lage of hoge gearing meer nodig. Dit wordt nu softwarematig gedaan met de bedieningshendel. De quad heeft een topsnelheid van 45 km/u. Het geweldige koppel en de grote trekkracht maken de sleepcapaciteit ongeëvenaard in zijn klasse.

Werkpaard
Met het ongekende trekvermogen en de soepele klimmogelijkheden is deze quad op elk terrein onovertroffen in zijn klasse dankzij de gewichtsverdeling. Hij kan zware ladingen aan en is geschikt om diverse taken te verrichten.

Makkelijk en snel laden
Bijna iedereen heeft elektriciteit, en met zijn 230V-oplaadsysteem is de quad vrijwel overal snel en gemakkelijk op te laden. Het is niet meer nodig om brandstof op te halen en op te slaan.

Betaalbaar
Deze quads komen in aanmerking voor diverse fiscale regelingen om op de aanschafkosten te besparen. Naast het fiscale voordeel bespaart u bovendien fors op brandstof- en onderhoudskosten.

Elektrische quad met Weedair-bak

Als u op zoek bent naar een machine voor duurzame onkruidbeheersing, kies dan voor een elektrische quad met heteluchtbak. De nieuwe Weedair 1002IB-heteluchtbranderbak is exclusief voor de elektrische quad ontwikkeld. Met de elektrische quad van Rein Drost en nieuwe bakken kan er op duurzame wijze onkruid worden bestreden tegen een zeer aantrekkelijke kostprijs. Een quad is snel en wendbaar, wat de productiviteit ten goede komt.


Branderbak op basis van hete lucht

Hoaf heeft exclusief voor de elektrische quad een branderbak ontwikkeld op basis van hete lucht. Het voordeel van hete lucht is dat dit onder de bak circuleert en een constante hoge temperatuur geeft. Vooral in de zomermaanden is het lagere risico op schade of brand dan bij traditionele bakken een groot voordeel. Door efficiënt gebruik van gas geeft de brander een forse kostenreductie ten opzichte van traditionele bakken. De drie voorwaartse en twee zijwaartse heteluchtbranders kunnen naar wens aan en uit worden gezet om de werkgang te verbreden en meer vierkante meters per uur te kunnen branden in een werkgang.

Er is een speciale hef ontwikkeld die de bak verticaal kan tillen; het gewicht van de bak is hier ook op afgestemd. Er zijn dus geen voorloopwielen nodig die over de grond lopen en slijten. Ook kan de gebruiker de bak makkelijk even optillen bij een stoep of bij het op en af rijden van de trailer. De quad kan worden voorzien van een op maat gemaakt gasflessenframe of een tankframe. Optioneel kan de quad nog worden voorzien van een handlans, voor de hoeken waar de bak niet bij kan.



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Jos
Monday 3 May 2021
Wat is de prijs van de hunter green bullith .
Ton Stander
Tuesday 15 June 2021
Klopt het dat voor het opladen een wcd/ra voldoende is?
En moet deze dan op een aparte groep aangesloten worden?
Ik hoor het graag.
Vangeel Alex
Wednesday 6 December 2023
Kan je me de prijzen van de quad en toebehoren doormailen ?
Is er een verdelers voor Belgie ?
Is de Quad fiscaal aftrekbaar in België ?

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER