Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Jean Heybroek lanceert website golfkarren.com

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, donderdag 3 augustus 2023
63 sec


Wie op zoek is naar een compacte transportoplossing, kan sinds kort terecht op de speciale website golfkarren.com. Dit platform is onderdeel van Jean Heybroek, exclusief importeur voor de Benelux van het merk Club Car.

Jasper van Koolbergen (technisch product specialist), Sjors van Rooijen (monteur) en Martin Uittenbosch (product manager) bij de nieuwe Club Car Urban. Verkoopadviseur Jesse Kool ontbreekt op deze foto.
Jasper van Koolbergen (technisch product specialist), Sjors van Rooijen (monteur) en Martin Uittenbosch (product manager) bij de nieuwe Club Car Urban. Verkoopadviseur Jesse Kool ontbreekt op deze foto.

Met het nieuwe platform wil Jean Heybroek de markt voor golfkarren beter bedienen, vertelt productmanager Martin Uittenbosch van Jean Heybroek. 'In de golfbranche en bij andere bedrijven in het groenonderhoud zijn wij al geruime tijd een begrip. In andere sectoren, zoals bijvoorbeeld industrie en leisure, is de naam Jean Heybroek echter minder bekend. Met deze nieuwe website willen wij ook deze marktsegmenten optimaal bedienen.'

Club Car Urban

De introductie van de nieuwe Club Car Urban (transportvoertuig met kenteken) was het juiste moment om de website te lanceren . De Club Car Urban is een compacte e-transporter die ook op de openbare weg mag. Deze 100% elektrische bedrijfswagen heeft een laadvermogen tot 1000 kg, een rijsnelheid tot 55 km/uur en is zeer wendbaar. De Urban is speciaal ontwikkeld voor gebruik in smalle ruimten en steden. Uittenbosch: 'Een mooi nieuw product van Club Car waarnaar we lang hebben uitgekeken.'


Interactieve website

De website golfkarren.com is nu weliswaar ingericht, maar zal nog verder ontwikkeld worden. 'Het moet echt een interactieve website worden waarop klanten die zoeken naar een transportoplossing een eerste stukje advies kunnen vinden, zowel voor de aanschaf, gebruik en onderhoud. Ook zullen wij met regelmaat diverse uitlegvideo's op de website plaatsen', aldus Uittenbosch.


Maximaal ontzorgen

Jean Heybroek levert golfkarren in elke gewenste uitvoering vanuit de vestigingen in Houten en het Belgische Wetteren. Naast kopen, is huren of leasen inclusief onderhoud van de golfkar ook mogelijk. Daarnaast verkoopt het bedrijf tweedehands golfkarren, inclusief service en garantie. Met een moderne werkplaats, een mobiele servicedienst en een team van ervaren specialisten, wil Jean Heybroek elke klant maximaal ontzorgen. Reparaties aan bestaande karren kunnen snel uitgevoerd worden, dankzij de ruime voorraad aan originele Club Car-onderdelen.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER