Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Transformeer stedelijke daken met EverRoof-systemen

ADVERTORIAL
TUIN- EN PARKTECHNIEK
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ed Donkers, donderdag 27 juni 2024
62 sec


Als trotse partner van Evergreens UK presenteert Limegreen met enthousiasme de EverRoof-systemen voor kunstgras op daken. Deze innovatieve oplossingen transformeren daken in multifunctionele groene ruimtes met zowel esthetische als praktische voordelen. Dankzij de beproefde systemen en flexibele bevestigingsmethoden biedt EverRoof extra bescherming zonder dat bestaande garanties komen te vervallen.


Met EverRoof-systemen creëer je visueel aantrekkelijke groene ruimtes die het uiterlijk van elk gebouw verbeteren. Het kunstgrassysteem geeft daken een levendige, weelderige uitstraling, wat bijdraagt aan een aantrekkelijkere omgeving.

Brand- en windclassificatie

Veiligheid staat voorop bij EverRoof. Onze systemen hebben de BROOF(T4) brand- en windclassificatie en voldoen daarmee aan de hoge veiligheidsnormen voor alle soorten platte daken.


Langere levensduur van het dak

Kunstgras EverRoof-systemen verfraaien niet alleen uw ruimte, maar verlengen ook de levensduur van uw dak. Dankzij de bewezen systemen en flexibele bevestigingsmethoden bieden ze extra bescherming, zodat bestaande garanties onaangetast blijven. EverRoof beschermt uw dakmembraan tegen uv-stralen, extreme weersomstandigheden en mechanische belasting, waardoor uw dak langer in topconditie blijft.


Veelzijdigheid en functionaliteit

Verander uw platte dak in een veelzijdige, bruikbare ruimte met kunstgras op daken. De kunstmatige groendaksystemen van EverRoof zijn geschikt voor alle soorten platte daken, inclusief warme, koude en omgekeerde systemen. Deze groendaken kunnen dienen als recreatieruimte, tuin of ontspanningsruimte, afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte.


Superieure isolatie

Het kunstgrassysteem werkt als een effectieve isolatielaag. Het helpt warmte te verminderen in de zomer en warmte vast te houden in de winter, wat leidt tot energie-efficiëntere gebouwen. Bovendien absorbeert het geluid, waardoor de geluidsoverlast van de omgeving vermindert.


Milieuvriendelijk

Onze kunstmatige groendaksystemen dragen bij tot een duurzaam milieu. Ze helpen het hitte-eilandeffect te verminderen en zijn dankzij de ONE-DNA-technologie volledig recyclebaar. Met ons Take-Back programma promoten we duurzaamheid en circulaire praktijken.


Oplossingen

Ontdek hoe EverRoof kunstgras op daken jouw dak kan transformeren in een levendige, duurzame, onderhoudsarme en duurzame groene ruimte. We bieden vier oplossingen voor verschillende daksituaties, zodat elke klant de perfecte oplossing vindt.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER