Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Groene Transfers van september

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, maandag 2 september 2024
78 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.



Houtman Sortimentsadvies werkte meer dan een kwart eeuw als éénpitter bedrijf. Nu komt daar de zoon van oprichter Ronald Houtman in dienst: Mark Houtman.
 
Leo van Staalduinen van Gartenbau-Versicherung/Hortisecur, verzekeringsbedrijf in de glastuinbouw, ging op 1 augustus met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Peter Post.
 
Jeroen de Haas is sinds kort de nieuwe voorzitter van Seed Valley. De Haas was voorheen commercieel directeur bij De Groot en Slot. Al sinds de oprichting van Seed Valley is hij betrokken, vanaf nu dus als voorzitter.
 
Arno van der Zwan wordt de nieuwe commercieel technisch adviseur van HortiPro. Van der Zwan treedt per 1 september a.s. in dienst. Hij gaat telers en teeltadviseurs ondersteunen en brengt ruim 20 jaar ervaring in de agrarische sector mee, zowel vanuit de praktijk van de teler als vanuit een adviserende rol.
 
Peter Kaak werkte bij Sekisui Alveo, maar vertrekt daar. Hij blijft in de wereld van het schuin en het foam, maar verlaat de sportsector. Hij gaat werken bij Dajo, converter van rubber en foammateriaal.
 
Erik van Wijhe was een vaste waarde bij meststoffenleverancier ICL Specialty Fertilizers, maar verlaat dat bedrijf en gaat terug naar zijn oude liefde. Hij krijgt een nieuwe functie als projectleider golf, sport & groen bij De Ridder B.V..
 
De Ridder neemt meer nieuw talent in dienst dan alleen Erik van Wijhe. Ook Jonathan de Jong komt daar in dienst op Golfbaan Anderstein. Hij komt van Golfcenter Seve.
 
Dimitri Moerenhout kondigt aan dat hij gaat werken als head greenkeeper op De Brabantse Golfvereniging. Hij werkte al langer op deze baan.
 
Stefan van Daalen meldt een nieuwe functie als projectleider bij Boomtotaalzorg BV.
 
Michiel de Vries werkte meer dan tien jaar voor Herder en Conver. De laatste jaren als CEO. Herder en Conver werden enkele jaren geleden overgenomen door The Alamo Group. Daar is hij nu vetrokken om als CFO bij HMTX Global in dienst te komen.
 
Arno van der Zwan wordt de nieuwe commercieel technisch adviseur HortiPro. Hij gaat telers en teeltadviseurs ondersteunen.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
GaLaBau 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Open dag AH Vrij
zaterdag 21 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER