Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

'Meer spreiding zorgt voor beter bezoek voor iedereen'

ARTIKEL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Dick van Breda, dinsdag 10 september 2024
65 sec


Vergeleken met de vorige keer, de eerste maal dat beide beurzen samen werden gehouden, zijn er veranderingen doorgevoerd. Daar hebben wij als stuurgroep ook een aandeel in gehad.


Twee jaar geleden hoorden we geregeld dat er op de achterste gedeelten van het beursterrein minder bezoekers kwamen. Daar stonden wat kleinere exposanten en die trokken gewoon zelfstandig niet zoveel publiek. Nu is er meer voor een mix gekozen: grote stands staan over het hele terrein verspreid. Zo is de toeloop naar die kleinere stands ook meteen groter, denken we.

Ik ben altijd al een grote voorstander geweest van het samenvoegen van beide beurzen, dus ik ben blij dat dat nu is doorgezet. Sowieso is het voor exposanten lastig om ieder jaar iets nieuws te brengen en dat hoeft nu dus ook niet. Bovendien kun je nu de kosten als standhouder ook wat meer spreiden. Dat scheelt ook weer.
Wat heel belangrijk is en wat vooral de laatste jaren steeds belangrijker wordt: de relatie aangaan met je klant. Op de beurs kun je gewoon relaxed een kopje koffie met elkaar drinken, zonder dat het meteen om een verkoop gaat. Een vakbeurs is tegenwoordig echt een relatiebeurs. Ja, en of je écht een verkoop haalt vanwege de beurs? Dat is maar de vraag.


Maar je kunt wel de mening pijlen, aanhoren hoe de mensen vanuit de branche denken. Ik denk dat wij in Nederland ook echt wel de behoefte hebben aan zo'n beurs, om de doelgroep te ontmoeten. En tot nu toe lukt het nog steeds goed om de bezoekers te trekken. Ieder jaar zorgen we weer voor verbeteringen, met een mooi programma. Dat is dit jaar niet anders, het wordt vast weer een mooie week met elkaar.

Dick van Breda
Lid Stuurgroep GTH


Dit artikel is een voorwoord dat hoort bij de GroenTechniek Holland special van Stad + Groen 6. In deze serie zijn vijf mensen gevraagd om een voorwoord te schrijven, waaronder Dick van Breda.

LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Recreatie Vakbeurs: 12 - 14 november in Evenementenhal Hardenberg
dinsdag 12 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Daken & Zaken
woensdag 13 november 2024
Sima 2024
zondag 24 november 2024
t/m woensdag 27 november 2024
National Tender Day
woensdag 27 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER