Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Blij met de koppeling van GroenTechniek Holland met AgroTechniek Holland

ARTIKEL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willem Bierema, dinsdag 3 september 2024
61 sec


Het is inmiddels de zevende keer dat we GroenTechniek Holland organiseren en het is de tweede keer dat we het samen laten vallen met AgroTechniek Holland. Die koppeling is succesvol gebleken. Het idee om het op deze manier te doen, ontstond in 2020. Beide beurzen werden daarvoor, om en om, tweejaarlijks gehouden; nu doen we het tegelijk.


We waren er voor corona dus al mee bezig, want het bleek om meerdere redenen een uitstekend idee te zijn. Beide doelgroepen, exposanten en bezoekers, vullen elkaar gedeeltelijk aan en nu kunnen ze van elkaar profiteren.
GroenTechniek Holland is er traditiegetrouw voor alles wat groeit en bloeit, zeg ik altijd. Het wordt ook dit jaar weer een mooi evenement, op een terrein van zo'n 25 voetbalvelden groot. Waarbij de groentechniek ongeveer een derde inneemt.


Het mooie is natuurlijk dat er, naast de stands, ook een demoterrein is. Daar kunnen fabrikanten en exposanten hun machines laten zien en kunnen bezoekers ze uittesten. Alle grote merken komen naar Biddinghuizen. We verwachten duizenden bezoekers. Er komen honderden stands, waar rond de vijfhonderd merken duizenden machines tonen. Van groot tot klein. Alleen dat is al machtig om te zien.

En dan hebben we het nog niet eens over alle side-events: het paviljoen over schoon en emissieloos bouwen zal iedereen aanspreken en ook het paviljoen met oplossingen voor autonome technieken - robots en zelfdenkende machines - trekt vast veel publiek. Voor de kleinere en zelfstandige ondernemers hebben we het Hovenierscafé op zaterdag 14 september. Kortom: er is meer dan genoeg te doen op deze mooie beurs.

Willem Bierema
Beursorganisator namens Fedecom Fairs


Dit artikel is een voorwoord dat hoort bij de GroenTechniek Holland special van Stad + Groen 6. In deze serie zijn vijf mensen gevraagd om een voorwoord te schrijven, waaronder Willem Bierema.

LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Recreatie Vakbeurs: 12 - 14 november in Evenementenhal Hardenberg
dinsdag 12 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Daken & Zaken
woensdag 13 november 2024
Sima 2024
zondag 24 november 2024
t/m woensdag 27 november 2024
National Tender Day
woensdag 27 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER