Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Fermenteren van organisch materiaal

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Kelly Kuenen, zaterdag 1 april 2017
7 sec


Het moet 2015 zijn geweest toen ik hoorde over de toenemende populariteit van fermenteren onder consumenten. Bier, kaas, zuurkool en sapjes; het
zijn allemaal producten die een fermentatieproces (kunnen) doormaken.







LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Cruydt-Hoeck Kennisdag
woensdag 4 juni 2025
eWeeding Demo Doe dinsdagen - Innovatie in Onkruidbeheer
dinsdag 10 juni 2025
t/m dinsdag 24 juni 2025
Technische Kontakt Dagen 2025
donderdag 12 juni 2025
t/m zaterdag 14 juni 2025
Training: Groen beleid onder de Omgevingswet
donderdag 12 juni 2025
t/m vrijdag 13 juni 2025

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER