Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Van der Haeghe met zes merken op de Groene Sector Vakbeurs

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 3 december 2018
93 sec


Op de Groene Sector Vakbeurs zal Van der Haeghe uit Geldermalsen prominent aanwezig zijn. In stand nummer 550 zal de importeur van park- en tuinmachines een zestal van zijn importmerken tonen.


Primeur voor 2019 is het topmodel, de achtervanger SRD 360, afkomstig uit de nieuwe lijn achtervangers. Dit model heeft een gepatenteerd veersysteem dat de rug ontziet, omdat schokken en trillingen met 25 procent worden verminderd. De schokdempers met vering achter zijn bevestigd aan draagarmen, zodat de vering geen negatief effect heeft op de maaikwaliteit. Deze SRD 360 heeft een maaibreedte van 107 cm en een 27 pk-tweecilindermotor van Briggs & Stratton, Professional Series 8270 V-Twin. De inhoud van de grasvangbak is 350 liter en deze is eenvoudig te legen.

Ferris-zeroturnmaaier ISX 800

Een andere primeur is de Ferris ISX 800. Deze professionele zeroturnmaaier is de opvolger van de IS 700. De nieuwe ISX 800 zet een nieuwe standaard op het gebied van compacte zeroturnmaaiers als het gaat om comfort, bedieningsgemak en prestaties. Dankzij de onafhankelijke wielophanging vóór aan beide zijden (in plaats van een pendelas), worden de contouren van de ondergrond beter gevolgd, wat voor een optimaal bedieningscomfort zorgt. De grotere wielen verlagen de bodemdruk en zorgen voor meer tractie. De dubbele snaaraandrijving van de messen verkleint de kans op slippen en verhoogt de levensduur van de snaren.


Iseki SF 200-frontmaaier

In 2018 werd de nieuwe Iseki SF 200-serie frontmaaiers met opvang geïntroduceerd, die buitengewoon goed werd ontvangen. Men kan kiezen uit twee types: een motor met 24 pk of met 35 pk. Daarnaast heeft de maaier een Pro Cut-maaidek in twee verschillende werkbreedtes: 137 cm of 150 cm. Het hoog kippende vangsysteem met een inhoud van maar liefst 950 liter zorgt ervoor dat u lang kunt doorwerken, zonder dat de container vaak geleegd hoeft te worden.


Köppl: tweewielige werktuigdragers

Van der Haeghe is in 2017 gestart met de import van Köppl en kan daardoor een zeer brede range van tweewielige trekkers met hydrostatische rijaandrijving bieden. Köppl onderscheidt zich niet alleen op het gebied van hoogwaardige componenten, maar ook door het enorme aanbod van aanbouwwerktuigen. Zo is deze range van machines interessant voor allerlei soorten grondbewerking en maaien, zoals cirkel-, klepel- en trommelmaaien, maar ook voor mechanisch onkruidbeheer.


Avril: mechanisch onkruidbeheer

Met het merk Avril biedt Van der Haeghe een breed assortiment aan machines voor mechanisch onkruidbeheer op halfverharding, die gemonteerd kunnen worden aan een Köppl-werktuigdrager of op de driepunt van een tractor. Avril biedt zo een eenvoudige, maar zeer doeltreffende manier van onkruidbeheer.


Snapper ZTX 110

Een bestseller op het gebied van zeroturns is de Snapper ZTX 110 met een maaibreedte van 107 cm. Dankzij het volledig gelaste stalen frame, de robuust uitgevoerde stalen vooras en het stalen maaidek van 107 cm, mag u keer op keer een prachtig maairesultaat verwachten.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Cumela organiseert Demodag Biodiversiteit en Techniek
donderdag 29 augustus 2024
t/m donderdag 29 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
GaLaBau 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Open dag AH Vrij
zaterdag 21 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER