Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Test zelf de TS-Industrie Puma 35D

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, vrijdag 18 oktober 2019
69 sec


TS-Industrie GS serie alleshakselaars brengt de Puma35D met 40 cm brede invoerband naar de Boom Innovatie Dag.


Met de opmars van de TS alleshakselaars is de wens bij de gebruiker steeds vaker het gebruik van een invoerband. Lastig in te voeren materiaal wordt nu moeiteloos door de invoerband naar de invoerwals gebracht. Daarmee is TS-Industrie de enige producent van een machine met invoerband in deze klasse houtversnipperaars.

Met de PUMA35D is het TS gelukt een compacte machine te maken met een grote capaciteit en optimale ergonomische werkomstandigheden. De alleshakselaar heeft een gepatenteerd rotor snijprincipe met losdraaiende klepels in combinatie met messen.
Hierdoor wordt het hout gesneden maar stenen en ijzer ontweken.


De machine met de 35pk sterke 4 cilinder Kubota dieselmotor is uitgerust met hydraulische invoerwals en hydraulisch aangedreven invoerband van wel 40cm breed. Door een druk op de knop worden band en invoerwals vooruit-stop-achteruit gestuurd en met het CO2 reductie systeem draait de motor automatisch stationair als er geen hout ingevoerd wordt.

Door het onboard Pilot systeem worden motor, invoerband en invoerwals perfect op elkaar afgestemd. Met de keuze uit 3 basis instellingen (hout, hout en groen of groen) is de prestatie altijd optimaal. Voorzien van een 180gr draaibare uitwerp komt het gehakselde materiaal daar waar de gebruiker het hebben wil. Op een enkel-assig wielstel met een eigen gewicht van 1280kg kan iedere bedrijf bus de hakselaar trekken. Eenmaal ter plaatse kan het trekkend voertuig er eventueel voor weg. Met tot wel 16 cm hout diameter en 40 cm brede invoer is de Puma de ideale machine voor iedere hovenier die regelmatig bomen en struiken moet onderhouden bij de klanten.

Op de GTH DemoDoeDag Versnipperen 24 oktober zal de TS-Industrie Puma 35D ingezet worden en "live" door gebruiker getest kunnen worden! Meer info via deze link.

De Boom Innovatie Dag, met als thema 'Groen = poen', is op 24 oktober gratis te bezoeken bij Boomkwekerij Udenhout. Aanmelden is wel verplicht en kan via boominnovatiedag.nl. De Boom Innovatie Dag wordt georganiseerd door de vakbladen Boomzorg, Boom in Business en Stad+Groen.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER