Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Stierman de Leeuw vanaf nu importeur van het merk Osvan

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, donderdag 19 januari 2023
74 sec


Stierman De Leeuw is sinds begin dit jaar officieel importeur voor de Nederlandse markt van het Belgische merk Osvan. De producten van Osvan, dat onder meer begrenzingskabels levert, sluiten naadloos aan op het assortiment van de importeur van bos-, tuin- en parkmachines.

De Mecawash is voorzien van een geïntegreerd luchtpistool en een filtersysteem. De machine trok veel bekijks tijdens De Groene Sector Vakbeurs.
De Mecawash is voorzien van een geïntegreerd luchtpistool en een filtersysteem. De machine trok veel bekijks tijdens De Groene Sector Vakbeurs.

De samenwerking tussen beide partijen is een logische keuze, laat marketing- en communicatiespecialist Krista Gerhartl van Stierman De Leeuw weten. 'Wij hebben de juiste contacten in de markt en beschikken daarnaast over een goed geolied logistiek systeem, waardoor Osvan een vliegende start kan maken in Nederland. Terwijl de producten van Osvan voor ons een welkome aanvulling zijn op ons bestaande assortiment.'

'Dankzij ons logistiek systeem maakt Osvan een vliegende start in Nederland.'

Het zijn volgens de leverancier artikelen met een probleemoplossend vermogen. Zo voorkomt de speciaal door Osvan ontwikkelde Garden Clean Cable voor robotmaaiers de meest voorkomende problemen die ontstaan met standaard begrenzingskabels. Denk bijvoorbeeld aan waterschade, schade door oxidatie van de kabel, aangevreten kabels door knaagdieren en kabels die anders in de grond gaan liggen. Osvan begrenzingsdraad is volgens de leverancier sterk, 100% waterdicht en voorzien van dubbele isolatie. De kabels zijn gemaakt van pure, niet giftige materialen zonder dierlijke vetten (zoals visolie) waardoor ze geen knaagdieren aantrekken.

De Garden Clean Cable is sterk, 100% waterdicht en voorzien van dubbele isolatie.

De Groene Sector Vakbeurs

Osvan en Stierman De Leeuw stonden met hun stands naast elkaar tijdens De Groene Sector Vakbeurs. Tijdens de beurs bleek dat er vanuit de markt veel interesse is voor de producten van Osvan. Het meest in het oog springende product in Evenementenhal Hardenberg was de Mecawash: een tafel op instelbare werkhoogte, voorzien van een klep waarmee een afgesloten cabine ontstaat. Deze cabine is voorzien van een kijkraam en handschoenen waarmee je de onderdelen zonder spatten kunt reinigen.

Ook de Mecawash is een voorbeeld van een machine met een probleemoplossend vermogen. De machine heeft een circulerend water- en reinigingsmiddelsysteem dat ongeveer drie maanden meegaat. De hogedruk kan ingesteld worden van 0 tot 80 bar. De machine kan op een lage druk worden ingesteld en handmatig worden bediend. Hierdoor is deze volgens de leverancier geschikt om robotmaaiers (IPX4 en IPX5) te reinigen. De Mecawash is voorzien van een geïntegreerd luchtpistool en een filtersysteem voor het opvangen van kleine onderdelen en vuilresten.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER