Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Clustermanager Groen bij gemeente Den Haag

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 24 maart 2023
148 sec


Sollicitatiebutton


Werk jij graag voor, en met mensen? Ben je een vernieuwer? Vind je het leuk om medewerkers te ontwikkelen naar een reguliere werkgever?

Wat ga je doen?

Den Haag Werkt staat voor een werkkans voor iedere Haagse inwoner. WIO is onderdeel van Den Haag Werkt en biedt inwoners met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt een ontwikkel- en werkplek. Als clustermanager Groen bij Sociaal Werkgeverschap (SWG) stuur je 13 teamleiders op een coachende manier aan en ben je gericht op de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden. Indirect geef je leiding aan 270 doelgroep medewerkers op operationeel niveau. Je bent betrokken bij her-contracteren van de contractpartners in het groenonderhoud, geeft uitvoering aan het personeelsbeleid, lost knelpunten op en neemt deel aan interne overlegsituaties of werk- en projectgroepen. Den Haag Werkt is een initiatief dat zich richt op het creëren van werkkansen voor alle inwoners van Den Haag. Het is een belangrijke stap om te zorgen voor een gezonde en inclusieve arbeidsmarkt. WIO is een onderdeel van Den Haag Werkt en biedt speciale ontwikkelings- en werkplekken aan inwoners die een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben.


Als clustermanager Groen bij Sociaal Werkgeverschap (SWG) heb je een belangrijke rol in het aansturen van 13 teamleiders op een coachende manier, om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je geeft indirect leiding aan maar liefst 270 doelgroep medewerkers op operationeel niveau. Door de betrokkenheid bij het her-contracteren van de contractpartners in het groenonderhoud en het uitvoeren van het personeelsbeleid, ben je in staat knelpunten op te lossen en deel te nemen aan interne overlegsituaties of werk- en projectgroepen.

Je hebt daarbij niet alleen oog voor het proces, maar ook voor de medewerkers. Je begeleidt hen en staat open voor innovatieve ideeën en verbeteringen. Door jouw actieve houding draag je bij aan een gezonde werkomgeving en een duurzame ontwikkeling van de organisatie.

Wat vragen wij?

De ideale kandidaat voor deze functie is een manager die de mens centraal stelt en in staat is om inhoud, proces en relaties te verbinden en te coachen. Je bent een beslisser die ruimte geeft aan jouw professionals en doeltreffend handelt, mede dankzij jouw uitstekende communicatie-, overtuigings- en netwerkvaardigheden.


Daarnaast beschik je over:

HBO werk en denkniveau
Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in een productieomgeving
Ervaring of affiniteit met een groene omgeving
Toewijding en een sociaal hart


Wat bieden wij?

een 32 tot 36-urige werkweek met een salaris van minimaal €3.701,- en maximaal €5.372,- per maand (schaal 11) op basis van een volledige (36-urige) werkweek.
een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging-
ruimte om compensatieverlof op te bouwen;
diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop je salaris, dat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, salaris of lidmaatschap.
de ruimte om jouw optimale werk- en privébalans te vinden: je krijgt diverse voorzieningen (o.a. laptop en telefoon) en de mogelijkheid je werk daar te doen waar het op dat moment het beste past;
opname in het ABP-pensioenfonds en een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering;
in 2023 kun je een thuiswerkvergoeding ontvangen voor elke dag die je thuis werkt. De vergoeding bedraagt €2,- netto per dag.
de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten/teams zoals voetbal, hockey, hardlopen, wandelen, tennissen, darts en bridge;
deelname aan verschillende medewerkersnetwerken zoals JongDenHaag, een netwerk voor jonge en zich jong voelende medewerkers die de organisatie, stad en elkaar beter willen leren kennen. Iedere maand zijn er verschillende activiteiten;
veel aandacht voor cultuur, wat begint bij het stadhuis waar in het centrale deel culturele, educatieve, maatschappelijke, commerciële en sportieve evenementen en tentoonstellingen plaatsvinden.


en nog veel meer, bekijk onze overige arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

In partnerschap voeren we binnen de portefeuille Sociaal Werkgeverschap (SWG) opdrachten uit. Deze opdrachten hebben een ontwikkelwaarde voor onze medewerkers. Dit doen we in drie clusters. Een van de clusters binnen SWG is Groen.


Binnen cluster Groen voeren we groenwerkzaamheden uit in de groot groengebieden, wijken en buurten en school en buurttuinen door geheel Den Haag. Het ontwikkelen van onze medewerkers is een speerpunt.

Meer weten

Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sandra Beenhakker, portefeuillemanager Sociaal Werkgeverschap, op telefoonnummer 06-50025489


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Extra informatie

Solliciteer nu op jouw nieuwe baan! Als we onze nieuwe Clustermanager hebben gevonden, sluit de vacature.
Het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is bij externe sollicitanten een onderdeel van de selectieprocedure.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
GaLaBau 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Open dag AH Vrij
zaterdag 21 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER