Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Veldmedewerker/uitvoerder bij Waterschap De Dommel

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, maandag 15 juli 2024
203 sec


Boxtel | 36 uren per week

Sollicitatiebutton


Wat ga je doen?

Voor onze steunpunten zoeken wij een proactieve veldmedewerker die in het noordelijk werkgebied van Waterschap de Dommel ingezet kan worden. Daarnaast werk je 1 dag in de week als uitvoerder.


De veldmedewerker voert werkopdrachten uit in het veld. Daarbij is er veel afwisseling van handmatige en machinale werkzaamheden. Je komt in aanraking met een breed scala aan gereedschap en werktuigen. Van kettingzaag tot maaiboot/tractor. De veldmedewerker brengt bij het uitvoeren van de opdrachten gebiedskennis en kennis van De Dommel-werkwijzen in. Afwijkingen in het veld worden zoveel mogelijk digitaal doorgegeven. Vastleggen van gegevens met behulp van apps is vanzelfsprekend. De veldmedewerker kan uitleggen wat het waterschap ter plekke doet en waarom. Staat hiermee boeren, burgers en buitenlui in het veld te woord én weet wanneer er doorverwezen moet worden en naar wie.

Daarnaast werk je 1 dag in de week als uitvoerder.
Je doet de voorbereiding, uitvoeringsbegeleiding en nazorg van uit te voeren werkzaamheden, zowel voor eigen als uitbesteed werk. Door goede en gerichte opdrachten weg te zetten lever je een belangrijke bijdrage aan het beheer en onderhoud van het watersysteem van De Dommel. Samen met de werkvoorbereider geef je effectieve sturing aan het onderhoudsteam in Boxtel (+/- 8 personen) en ingehuurde aannemers. Je bent het grootste deel van de dag buiten en houdt daarbij toezicht op de voortgang van de opdrachten, geeft instructies en zorgt dat werkzaamheden binnen de planning verlopen. Je draagt zorg voor de naleving van de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Je fungeert als plaatsvervanger van de werkvoorbereider. Als uitvoerder ben je creatief en kan je goed communiceren, stimuleren en motiveren. Je voert administratieve taken uit zoals het registreren en rapporteren van opdrachten, urenverantwoording van opdrachten en andere relevante zaken.


Dit ben jij

Om succesvol te zijn in deze functie zoeken wij een enthousiaste en ambitieuze collega met een MBO 3/4-werk en denkniveau met een afgeronde opleiding in de groenvoorziening of aanverwant en relevante werkervaring.

Je hebt gevoel voor en ervaring met machines, en daarnaast ook groene vingers. Je steekt graag de handen uit de mouwen en staat met de voeten in de modder. Je hebt affiniteit met digitaal werken (in het veld). Je kunt zelfstandig werken, bent ondernemend en beschikt over een dosis gezond boerenverstand. Je bent een teamspeler die graag samenwerkt. Je beschikt over een rijbewijs B en T. Bij voorkeur ook E, of bent bereidt deze te halen. De Dommel kent een ruim opleidingsbudget.


Onze kandidaat werkt zelfstandig en gestructureerd en is in staat om het overzicht te houden over meerdere onderhoudswerken in een omvangrijk gebied. Onze kandidaat heeft ervaring met plannen en organiseren en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. Improviseren is nodig en daarnaast prioriteiten scherp in het oog houden, ook als de werkdruk hoog is. Je hebt een flexibele instelling en kunt goed omgaan met stress.

Je bent gewend om ergens het voortouw in te nemen. Communicatieve vaardigheden zijn van belang. Je spreekt de taal van buiten en van binnen. Je bent sociaal, proactief en assertief. Het is een pre wanneer je ervaring hebt in het operationeel aansturen van een team. Je bent gewend om met digitale systemen te werken. Daarnaast ben je 36 uur per week beschikbaar.

Dit bieden wij jou!

Een arbeidsovereenkomst voor twee aparte functie met een salaris van minimaal €2764,- en maximaal € 3.372 ,- per maand bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 5 veldmedewerker) en minimaal € 3.234,- en maximaal € 4.242,- (functieschaal 8 uitvoerder), afhankelijk van opleiding en ervaring. We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.


Daarnaast profiteer je van een uitgebreid pakket aan voordelen, met onder andere:

Een individueel keuzebudget van 21% van je bruto salaris bij een werkweek van 36 uur waarmee je onder andere extra verlofdagen of je salaris mee aan kan vullen.
Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, en de Brabant Aquademie waar je alles kunt leren over water;
151,2 verlofuren;
Variabele werktijden om werk en privé goed te combineren;
Een bedrijfsauto voor zakelijk gebruik;
Ondersteuning om (thuis) te werken (laptop, telefoon, computerscherm, vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek);
Een goede pensioenregeling bij het ABP;
Welkom in een team en veel sociale activiteiten om je collega's te ontmoeten.


Waar kom je te werken?

Waterschap de Dommel is dé waterpartner in Midden-Brabant. Samen met anderen werken we aan droge voeten en voldoende water en schoon water. We dragen actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.

Wij zijn een moderne functionele overheid, steeds met oog voor wat de samenleving van ons vraagt. Onze aanpak is ondernemend, innovatief en van hoge kwaliteit. We realiseren onze doelen tegen zo laag mogelijke maatschappelijke kosten, met een optimale balans tussen mens, omgeving en economie.


Enthousiast? Reageer!

Spreekt de vacature je aan en herken je je in het profiel? Dan maken we graag kennis met je. Upload uiterlijk 4 september a.s. je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Voel je vrij om voor je motivatie een vorm te gebruiken die bij je past. Voor meer informatie over de functie kun contact opnemen met Fons Hermsen, coördinator operationeel beheer en onderhoud watersysteem via telefoonnummer 0411-618565. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Christine Wouters, HR-consultant, 06-28099571. De sollicitatiegesprekken vinden plaats 12 september 2024.


Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG) Deze vacature is intern en extern tegelijk uitgezet.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER