Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Kress Commercial Garden-serie centraal op GroenTechniek Holland

ARTIKEL
TUIN- EN PARKTECHNIEK
MARKT & ACTUEEL
PRODUCTNIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, zaterdag 7 september 2024
101 sec


Kress presenteert op GroenTechniek Holland zijn innovatieve tuingereedschappen uit de Kress Commercial Garden-serie. Deze producten zijn ontworpen met zowel de gebruiker als het milieu in gedachten en blinken onder meer uit op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing en ergonomisch ontwerp. Binnen dit assortiment vallen onder andere de geavanceerde modellen RTK 233n en RTK 236n, die ideaal zijn voor hoveniers en gemeenten.


Kress biedt een breed scala aan geavanceerde tuinmachines die zijn ontworpen om aan de eisen van professionele groenbeheerders te voldoen, van krachtige grasmaaiers tot efficiënte bladblazers. De emissievrije werking van de Kress Commercial-tuingereedschappen is een groot voordeel ten opzichte van traditionele benzine-aangedreven gereedschappen. De Commercial Garden-producten werken volledig op elektriciteit. Dit betekent dat er geen uitstoot van schadelijke gassen zoals koolstofdioxide en stikstofoxiden plaatsvindt, wat bijdraagt aan een schonere luchtkwaliteit en een gezondere leefomgeving. En dat terwijl de borstelloze motor dezelfde kracht levert als een benzinevariant.

De robotgrasmaaiers RTK 233 en RTK 236 zijn uitgerust met krachtige, duurzame accu's, die langdurige prestaties leveren zonder de noodzaak van frequente herlading. Dit maakt de machines niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer efficiënt voor langdurig gebruik. De KR233E en de RTK 236 bieden satellietgestuurde nauwkeurigheid op centimeterniveau. De machines zijn ontworpen voor uitgestrekte landschappen en zijn uitgerust met een dubbele laag vlijmscherpe messen en een obstakelvermijdingssysteem.

Kostenbesparingen

Hoveniers en gemeenten die gebruikmaken van Kress Commercial-tuingereedschappen kunnen aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. De elektrische aandrijving van deze gereedschappen betekent dat de operationele kosten lager zijn, aangezien de brandstofkosten wegvallen en het onderhoud eenvoudiger en goedkoper is dan bij benzine-aangedreven alternatieven. Bovendien hebben de accu's een lange levensduur en zijn ze ontworpen voor intensief gebruik, wat de noodzaak van frequente vervanging vermindert. Met het Kress CyberSystem bedraagt de oplaadtijd slechts acht minuten, waardoor de efficiëntie nog verder wordt verhoogd. De Kress CyberPack-batterijen hoeven bovendien niet afgekoeld hoeven te worden voor het laden.


Ergonomisch ontwerp

Dankzij het ergonomische ontwerp van de Kress Commercial-tuingereedschappen raken gebruikers minder vermoeid tijdens het werken. Deze modellen zijn licht van gewicht en hebben een uitgebalanceerde structuur, waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn. Dit is vooral belangrijk voor hoveniers en medewerkers van groenvoorzieners, die vaak lange uren besteden aan het onderhoud van parken en andere openbare ruimtes. Daarnaast zijn deze gereedschappen ontworpen om trillingen en geluidsoverlast te minimaliseren. Dit verhoogt niet alleen het comfort voor de gebruiker, maar draagt ook bij aan een stillere werkomgeving. Dit is een belangrijk aspect in binnenstedelijke gebieden, waar geluidsoverlast een probleem kan zijn.


Moderne en duurzame oplossing

De Kress Commercial-tuingereedschappen bieden, net als de robotgrasmaaiers RTK 233n en RTK 236n, een moderne en duurzame oplossing voor hoveniers en gemeenten die openbaar groen onderhouden. Door te kiezen voor deze emissievrije, kostenbesparende en ergonomisch ontworpen tuingereedschappen verkleinen ze hun ecologische voetafdruk. Daarnaast verbeteren ze de efficiëntie en het welzijn van hun werknemers.

Met de vooruitstrevende technologie en de groeiende focus op duurzaamheid is de keuze voor Kress Commercial-tuingereedschappen een investering voor de toekomst. De gereedschappen vormen de perfecte combinatie van innovatie, duurzaamheid en economische efficiëntie. Kress is te vinden in standnummer 2.03 op GroenTechniek Holland.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
GaLaBau 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Open dag AH Vrij
zaterdag 21 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER