Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Polaris Benelux presenteert volledige off-road gamma voor de zakelijke markt tijdens GroenTechniek in Biddinghuizen

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Heleen Kommers, vrijdag 6 september 2024
90 sec


In september is Biddinghuizen wederom het epicentrum voor professionals in de groenvoorziening en bosbouw. Tijdens de GroenTechniek beurs, dé vakbeurs voor alles wat met groen te maken heeft, presenteert Polaris Benelux met trots haar volledige gamma aan off-road voertuigen voor de zakelijke markt. Polaris, wereldwijd marktleider op het gebied van off-road innovatie, staat bekend om haar robuuste, betrouwbare en veelzijdige voertuigen die zijn ontworpen om in de meest uitdagende omstandigheden te presteren.


Maak kennis met de nieuwe Polaris Sportsman 570-serie
Een van de highlights op de stand van Polaris is de geheel nieuwe familie Sportsman 570. Deze serie bestaat uit drie modellen: de Sportsman 570 X2, de Sportsman 570 Touring, en de Sportsman 570 6x6. Elk model biedt unieke voordelen, afgestemd op de diverse behoeften van professionals in de bosbouw, landbouw en groenvoorziening.


De Sportsman 570 6x6 is zonder twijfel het paradepaardje van de serie. Dit model is ontwikkeld in Scandinavië, waar de zwaarste omstandigheden de norm zijn. Met een dubbele achteras en een enorme trekkracht is deze 6x6 bijzonder geschikt voor de bosbouw. Hij biedt de stabiliteit en het vermogen om zware ladingen door ruig terrein te vervoeren, waardoor hij een onmisbare partner is voor wie werkt in ontoegankelijke gebieden.
De Sportsman 570 X2 is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Dankzij de innovatieve ombouwbare laadbak kan deze snel worden aangepast aan verschillende taken, van het vervoeren van gereedschappen tot het vervoeren van personeel. De Sportsman 570 Touring biedt extra comfort voor twee personen, ideaal voor lange werkdagen in het veld.


Win een Polaris Off Road voertuig!

Elektrische innovatie: de Polaris Ranger Kinetic
Naast de indrukwekkende Sportsman-familie, presenteert Polaris ook de nieuwe Ranger Kinetic, de elektrische variant van de iconische Ranger. Deze robuuste en krachtige elektrische UTV is beschikbaar in twee uitvoeringen: de Premium en de Ultimate. De Ranger Kinetic Premium biedt een perfecte balans tussen prestaties en efficiëntie, terwijl de Ultimate uitvoering is uitgerust met een grotere batterij voor een uitgebreidere actieradius. Voor professionals die lange dagen maken of in afgelegen gebieden werken, biedt de Ranger Kinetic Ultimate de ideale oplossing.
Met de Ranger Kinetic zet Polaris een nieuwe standaard in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, zonder concessies te doen aan de prestaties waar het merk om bekendstaat.

Win een Polaris Off Road voertuig!
Polaris Benelux nodigt alle bezoekers van GroenTechniek uit om langs te komen bij stand 3.24 op Veld B. Hier kunt u niet alleen het nieuwste gamma aan off-road voertuigen bewonderen, maar ook een poging wagen om een Polaris Off Road voertuig ter waarde van € 20.000 te winnen! Deze unieke kans mag u niet missen.

Kom langs, ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit en kracht van Polaris voertuigen en wie weet rijdt u binnenkort weg in uw eigen Polaris!


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
GaLaBau 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Open dag AH Vrij
zaterdag 21 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER