Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Regievoerder openbare ruimte bij gemeente Eindhoven

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 30 maart 2023
162 sec


36 uur per week

Sollicitatiebutton


Draag je graag bij aan een veilige, leefbare en duurzame stad? In een team van directievoerders, dat de uitvoering van beheer- en onderhoudscontracten bewaakt? Wij hebben een vacature!

Wat kom jij waarmaken voor Eindhoven?

De afdeling Stadsbeheer is hét centrale punt voor het beheer en onderhoud van alle openbare ruimte in Eindhoven, zowel boven- als ondergronds. Daarbij staan de inwoners, innovatie en duurzaamheid centraal. Wij voeren regie en de uitvoering is belegd bij verschillende marktpartijen. De afdeling kent een open cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.


Je verzorgt de regievoering van veel verschillende soorten contracten. En bent het aanspreekpunt voor de aannemers.
Je bewaakt dat de aannemer zijn werkzaamheden uitvoert volgens het contract. En dat de facturen kloppen. Afwijkingen leg je schriftelijk vast.
Je bereidt en zit bouwvergaderingen voor en maakt het verslag.
Je ondersteunt je beheerders bij activiteiten die niet zijn geregeld binnen een bestek. Je legt bijvoorbeeld ook meer- en minderwerk vast.
Je verzamelt gegevens als inwoners vragen hebben. Bovendien bedenk je mogelijke oplossingen.
Je ondersteunt de gebiedsbeheerders en gebiedsmedewerkers inhoudelijk, door het aanleveren van technische informatie voor de beantwoording van meldingen, vragen en brieven.
Je denkt na over het verbeteren van uitvoeringsprocessen en werkt deze uit in een bouwteam samen met de aannemer.


Jordy van den Boomen (regievoerder): "Wat mijn werk zo leuk maakt is: de diversiteit, iedere dag ziet er anders uit. De ene dag werk ik op technisch vlak, formeel of informeel samen met mijn collega's en de aannemer. De andere dag zit ik samen met beheerders, programmaleiders en aannemers te brainstormen over onderwerpen zoals duurzaamheid, klimaatbestendigheid en ecologie."

Met wie doe je dat?

Je werkt samen in een team van drie technisch regievoerders, waaronder één senior regievoerder en twee omgevingsmanagers. Je hebt afstemming met de verschillende (gebieds-) beheerders en de kwaliteitsinspecteurs en legt verantwoording af aan de teamleider stadsbeheer.


Hoe maak jij het waar?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een cultuurtechnische richting aangevuld met relevante werkervaring met beheer- en onderhoudscontracten.
Je hebt oog voor kwaliteit en bent resultaatgericht. Daarnaast bezit je een gezonde dosis zelfstartend vermogen en eigenaarschap waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor de zaken die je op pakt. Tevens ben je creatief in het bedenken van oplossingen en heb je een klantgerichte benadering.
Je kun je goed inleven in de vraag van een inwoner, maar verliest daarbij de belangen van de gemeente niet uit het oog.
Je hebt ervaring met beeldbestekposten en met de kostenopbouw van werken in de GWW.
Je bent in staat je netwerken goed te onderhouden, hierin schakel je flexibel en toon je jezelf als een betrouwbare partner.
Je werkt graag in een team en bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk), weet anderen te overtuigen, en bent vasthoudend en accuraat.
Affiniteit met duurzaamheid, klimaatbestendigheid en ecologie is een pre.


Hoe maken wij jou blij?

Je krijgt de mogelijkheid om verschil te maken voor de gemeente Eindhoven en haar inwoners en een bijdrage te leveren aan een veilige en leefbare stad. Je werkt samen met een grote diversiteit aan vakspecialisten die voor elkaar klaarstaan binnen een afdeling met een fijne werksfeer. Verder mag je rekenen op:


Een jaarcontract - als we van beide kanten tevreden zijn wordt dit omgezet naar een vast contract.
Maximaal € 4.208,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week).
26 vakantiedagen per jaar (als je fulltime werkt). Hiernaast kun je adv-dagen opbouwen en zo in totaal ongeveer 10 weken verlof opnemen per jaar. Werk je in deeltijd, dan is dat natuurlijk naar rato.
Een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je bruto salaris. Dit bestaat onder andere uit de vakantie- en eindejaarsuitkering.
Een vergoeding als je met het ov reist. Of een vergoeding als je 'groen' reist. Dus als je wandelt, fietst of per e-bike komt.
Ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen.
Een werkplek in het centrum van Eindhoven. Ook kun je thuiswerken.


Kom jij het maken voor Eindhoven?

Wij maken samen Eindhoven. Een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit, kunde en van de energie. Met diezelfde energie werken wij aan de stad van vandaag én van de toekomst. Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.


Diversiteit en inclusie vinden we heel belangrijk. Bij ons is ruimte voor iedereen. We zijn blij met de verschillen tussen onze medewerkers. Die hebben we het liefst net zo groot als die in onze stad en regio. Want juist doordat we verschillend zijn, maken we samen onze grote plannen waar. Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Lees dan de verhalen van onze medewerkers op www.werkenvooreindhoven.nl.

Solliciteren

Reageren kan tot en met 16 april via het sollicitatieformulier op onze website. We lezen in jouw motivatiebrief graag wat jij voor Eindhoven kunt betekenen met jouw talenten. Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kan je terecht bij Bart van Woerkum, corporate recruiter, via 06-54630871. Heb je nog inhoudelijke vragen? Wil de Kort, Sr. directievoerder, staat je graag te woord via 06-22972008.


Acquisitie stellen we niet op prijs.

LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
GaLaBau 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Open dag AH Vrij
zaterdag 21 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER