Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Technisch adviseur groen en spelen (assetmanagement) bij de gemeente Almere

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, vrijdag 25 oktober 2024
175 sec


Sollicitatiebutton


Wil jij onderdeel zijn van een belangrijke transformatie naar assetmanagement op het gebied van groen en spelen? Weet jij zonder moeite te bewegen in een politiek gevoelig speelveld en heb jij (technische) kennis van bomen, groen en spelen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga jij doen

Met jouw strategische en technische kennis ben jij eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het groen en de speeltoestellen in Almere. Als technisch adviseur stuur je de vakgroep groen en spelen inhoudelijk aan en bepaal je de lange termijn programmering (>10 jaar), die je vertaalt naar de korte termijn (1-4 jaar). Hierbij werk je integraal samen met andere disciplines.


De afdeling Stadsruimte staat aan de vooravond van een grote transformatie richting assetmanagement. Jij bepaalt de beheerstrategie aan de hand van de assetmanagementmethodiek en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de assets behouden blijft of wordt verbeterd. Je stelt beheerplannen op en bewaakt de voortgang van de uitvoering, waarbij je rekening houdt met de politiek/bestuurlijke omgeving.

Je werkt nauw samen met de teammanager en bent functioneel leidinggevende voor je collega's, waarbij je hen inhoudelijk stuurt en coacht. Daarnaast stem je onderhoudsplanningen af met de adviseur bomen, groen en spelen. Samen met andere technisch beheeradviseurs stel je de assetmanagementstrategie voor groen en spelen op, evenals de meerjarenbegroting, investeringsplanning en onderhoudsplanning.

Daarnaast coördineer en monitor je de voortgang van de beheerplannen per asset en toets en implementeer je verbeteringen op basis van wettelijke, technische en functionele kaders. Je koppelt de effectiviteit van het beleid terug aan de beleidsmedewerkers en levert technisch advies voor de processtappen "Monitoren & Analyseren" en "Beleid en Strategie". Daarnaast adviseer je teammanagers over de inhoudelijke sturing en het vereiste kennisniveau binnen het team en draag je bij aan de verdere implementatie van assetmanagement. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de budgetten en begroting van de assets.

Wie ben jij

Allereerst heb jij (veel) kennis van groen en spelen, waarschijnlijk opgedaan tijdens jouw hbo/wo opleiding aan Van Hall Larenstein. Je bent een deskundig adviseur en verbinder, iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied groen en spelen. Je bent ondernemend, analytisch en resultaatgericht. Ook haal je plezier in het goed kunnen samenwerken en ben je een teamplayer. Je bent besluitvaardig, assertief, positief kritisch en weet een objectieve blik te behouden. Je beschikt over reflecterend vermogen, waarbij je ongevraagd (opbouwende) feedback geeft aan collega's en ook vraagt op je eigen handelen.


Daarnaast vind jij het leuk om in een politiek bestuurlijke omgeving te werken. Je werkt in een domein waar veel mensen zich emotioneel mee verbonden voelen. Dit vraagt ook wat van jou en jouw manier van werken. Je zorgt er middels stadswandelingen voor dat de inwoners en bestuurders betrokken worden bij de (beheer)plannen en zorgt voor goede zichtbaarheid naar buiten.

Meer over jouw werkomgeving

Jij komt te werken bij de afdeling Stadsruimte waar het beheer plaatsvindt van de grote hoofdinfrastructuren in de stad. Hier vanuit leveren we technische expertise in projecten voor de openbare ruimte en bij engineeringsvraagstukken vanuit gebiedsontwikkeling. Het team bestaat uit vier vakgroepen; Groen en Spelen, Water en Riolering, Wegen en Constructies, Openbare verlichting en Kabels & Leidingen, in totaal 85 medewerkers. De vakgroep groen en spelen bestaat uit 15 personen.


Wat wij jou bieden

Gelukkig zijn in het werk dat jij doet, is wat voor ons telt! Samen leveren wij iedere dag, op onze eigen innovatieve en hartelijke wijze, een bijdrage aan een nog beter, duurzamer en toekomstbestendiger Almere. Wij geloven er in dat deze maatschappelijke impact energie geeft en plezier in het werk oplevert. Dit alles mag jij doen binnen een betrouwbaar en slagvaardig team, waar oog is voor jou als individu en jouw ambities.


Daarnaast mag je nog de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

Een jaarcontract met de intentie tot vast;
Salaris van minimaal € 4.264 en maximaal € 6.465 bruto per maand, o.b.v. 36-urige werkweek;
Een baan voor 32 tot 36 uur per week (met een voorkeur voor 36 uur), afhankelijk van jouw beschikbaarheid;
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
17,05% individueel keuzebudget boven op jouw salaris;
De mogelijkheid om hybride te werken;
(Gedeeltelijk) betaald ouderschapsverlof;
Uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.


Solliciteren

Wij vinden het belangrijk dat jij goed kunt afwegen of deze vacature echt bij je past. Daarom vertellen Alexander van den Hemel, Technicus groen (06-53362473) en Monica van den Ende, Hoofd Stedelijk Beheer Systemen (bereikbaar vanaf 28 oktober via 06-10157815) jou graag meer over deze functie. Natuurlijk mag je ook meteen solliciteren, wij ontvangen jouw cv en brief graag uiterlijk 13 november 2024.


Wacht niet tot de deadline met solliciteren, als jij enthousiast bent. Wij bekijken binnengekomen sollicitanten continu en bij het vinden van een geschikte sollicitant zullen wij dan ook snel schakelen. Daarmee kan het zo zijn, dat jij al snel een uitnodiging krijgt voor een gesprek. Met als resultaat dat de vacature vervuld kan zijn voor de genoemde sluitingsdatum.

Van elke collega die ons komt versterken vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag. Hierin maken wij onderscheid tussen een VOG en een VOG-P (Verklaring Omtrent het Gedrag-Politiegegevens). Gemeente Almere bepaalt, op basis van jouw functie, welke VOG voor jou van toepassing is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, voor deze vacature werven wij zelf onze nieuwe collega.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Recreatie Vakbeurs: 12 - 14 november in Evenementenhal Hardenberg
dinsdag 12 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
Daken & Zaken
woensdag 13 november 2024
Sima 2024
zondag 24 november 2024
t/m woensdag 27 november 2024
National Tender Day
woensdag 27 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER