Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Husqvarna opent eerste Europese flagshipstore in Baarn

AGENDA
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 22 maart 2024
62 sec


Husqvarna-dealer Van Gaalse in Baarn viert zaterdag 13 april de opening van de eerste Europese flagshipstore van Husqvarna. Op zo'n 500 vierkante meter vinden groenprofessionals en particulieren er het complete assortiment van de Zweedse tuinmachineproducent en krijgen ze een unieke merkbeleving.

(Foto: Husqvarna)
(Foto: Husqvarna)

De nieuwe vestiging is voorzien van de nieuwste, energiebesparende technologieën en er wordt nagenoeg geen fossiele energie gebruikt. In de flagshipstore zijn de laatste inzichten in productpresentatie en klantervaring verwerkt.

De nieuwe flagshipstore is voor de zakenpartners Bas van Gaalen en Rob Alsemgeest van Van Gaalse hun tweede Husqvarna-vestiging. Alsemgeest: 'Wij kennen deze regio goed, aangezien ik er zelf vandaan kom en we hebben ook een vestiging in Naarden. Wij willen een extra dimensie voor onze klanten toevoegen; een experience. Wij gaan zelfs nog een stap verder in advies, service en installatie.'

Trainingslocatie

Ronald de Bruijn, Sales Manager Husqvarna Benelux: 'Elk jaar breidt het aantal Husqvarna showrooms in Nederland uit. Omdat het winkelgedrag van consumenten tegenwoordig snel verandert, zullen we de nieuwe locatie tevens gebruiken om nieuwe concepten te testen en te evalueren. Die ervaringen gaan we implementeren om een nog betere partner te worden voor al onze klanten, ook buiten Nederland. De flagshipstore is daarnaast voor met name groenprofessionals ook een trainingslocatie.'


Lodewijk Hoekstra

Tijdens de feestelijke openingsdag verzorgt tv-presentator/tuinman Lodewijk Hoekstra presentaties over een duurzame woon- en leefomgeving. Diverse experts geven demo's en workshops over de voordelen van de robotmaaier, een uitvinding van wereldmarktleider Husqvarna. Ook komen boomverzorging, klimtechnieken en gebruik en onderhoud van accumachines uitgebreid aan de orde. Kinderen kunnen onder meer virtueel ervaren hoe het is om een kettingzaag te gebruiken. Tevens geeft kettingzaagartiest Eric Jonkman een spectaculaire show.


Aanmelden

Aanmelden voor de opening kan online via: https://vangaalse.lp.page/event. Husqvarna is 's werelds grootste producent van tuingereedschappen en -machines. De Concept Store is gevestigd op Hermesweg 13 in Baarn. Meer informatie op www.vangaalse.nl.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Cumela organiseert Demodag Biodiversiteit en Techniek
donderdag 29 augustus 2024
t/m vrijdag 30 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER